Kıran kırana rekabetin sürdüğü Survivor'da kazanmak için mücadele veren yarışmacılar kazada geçirse sakatlıkta yaşasa oyunu durdurmadan istikrarlı bir şekilde parkuru tamamlamak için mücadele veriyor.Eleme listesinin belirginleşmeye başladığı yarışmada bu hafta eleme listesinde ilk olarak Aysu ikinci olarak ise Pınar yer alıyor. Bugün oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında kaybeden takım üçüncü eleme adayını belirleyecek.

Survivor All Star dokunulmazlık oyununda kazanan hangi takım oldu? 11 Mart

Geçen bölümde Poyraz'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı bu akşam yayınlanan bölümde Poyraz'ın nasıl bir ihlal yaptığını ve nasıl bir ceza alacağını açıkladı.Acun Ilıcalı;

Acun Ilıcalı, "Poyraz dere kenarındaki kamptan çıkarak ciddi bir mesafe alıp medeniyetin olduğu bölgelere doğru gidip, prodüksiyonu geçtim, prodüksiyonun malzemelerini geçtim, bir Dominik vatandaşının evine girdi. Eve bildiğiniz çuvalla falan giriyor. Yanlış anlamayın adam Dominik'li. Ev normal şartlarda silahlı güvenliklerle de korulan bir ev. Bildiğiniz Dominik'li ailenin evine girip, evde ne varsa çuvala doldurup ondan sonra devam ediyor. Adam normal şartlarda zaten polise gidecek. Polis gelip Poyraz'ı alacak. Normal şartlarda durum bu. Neyse müdahale ediyoruz."dedi

Survivor All Star dokunulmazlık oyununda kazanan hangi takım oldu? 11 Mart

Acun Ilıcalı'nın açıklamaları sonrası Yiğit Poyraz şu ifadeleri kullandı:

Haklı çıkacağım birşey yok öncelikle, o yüzden oralara hiç girmeyeceğim. Yaptığım operasyonu da hiç anlatmaya gerek yok. Sadece evde kimse yoktu. Bende boş bir ev olduğunu düşünüp, arkasından kilerine bakıp, belki konserveler bulurum diye girdim eve. Ne var ne yoksa da almadım. Evden sadece temel besin ürünleri aldım. Et, pirinç bir de peynir aldım. Ketçap, mayonez aldım. Onun dışında herhangi değerli bir şeye dokunmadım. Bir de baharat vardı. Nasıl desem, son 10 gündür zor bir dönemden geçiyorum. Bu hastalığın verdiği zihinsel yorgunluğa, bir de 2,5 ayın verdiği  bitkinlik gözümü kör etmiş durumdaydı adeta. Bunların hepsi birikince de böyle bir kural ihlali yaptım dedi.

Survivor All Star dokunulmazlık oyununda kazanan hangi takım oldu? 11 Mart

Yiğit Poyraz 15 ödülden mahrum kalma cezası aldı. Acun Ilıcalı arkadaşları da kabul ederse yaptıklarını cezasında indirime gidileceğini söyledi. Ogeday, Yaman, Yasin, Furkan, Batuhan el kaldırdı. Ilıcalı, Aysu'nun da yaşanan ihlale destek verdiğini ifade etti. Aysu dışında tüm kadınlar ve Hakan ihlale karışmadığını söyledi. Poyraz'ın cezası 10'a indi. Olaydan yararlanan yarışmacılara 3 ödül cezası verildi. Batuhan tamamından yararlanmadığı için 2 ödül cezası verildi. Aysu da 4 ödül cezası aldı.

NAGİHAN'IN SAĞLIK DURUMU NETLEŞTİ!

Survivor All Star dokunulmazlık oyununda kazanan hangi takım oldu? 11 Mart

Dokunulmazlık oyunu öncesinde Acun Ilıcalı konseyde Nagihan ile yalnız görüştü. Nagihan'ın zor günler geçirdiğini belirten Ilıcalı,

"Dizindeki hasarın boyutu şu; iç yan bağ yırtığı var. Ön çapraz bağ yırtığın var. Dış menisküs yırtığın var. Bir operasyon geçirmen gerekiyor. Ancak bu operasyonu erteleme şansın var. Operasyonu sezon sonunda geçirebilirsin. Ancak bu hasarla doktorumuzun yorumu, yarışlarda başarılı olma şansın çok yok.Bu kısım aslında biraz sana kalmış durumda. 'Neden diyeceksin' Bu kişiden kişiye değişen bir durum. Üst adele grubun güçlüyse, sana bu konuda yarışma imkanı verebilir. Ancak eskisi gibi olma şansını bir mucize olarak görüyor doktorumuz. Yani operasyonu istersen hemen de olabilirsin, zaten biliyorsun bize emanetsin. Ben de ön çapraz, menisküs ameliyatı da geçirdim. Benimkine yakın bir durum...Değerli bir yarışmacısın, bizim için değerlisin, ama sağlığın bizim için her şeyden önemli. Devam etmende sorun yok, ama performansın ne olacağı sana bağlı. Benim sana iki seçeneğim var: Yarışmayı bırakabilirsin, ameliyat olabilirsin. Önümüzdeki dönemde yolumuz mutlaka kesişir.Ya da doktorumuzun demesi, bunlardan iç yan bağın iki hafta sonra toparlanma imkanı var. Doktorumuzun iç yan bağın geçme ihtimalini yüksek görüyor. Kendini deneyebilirsin, sana bu imkanı tanıyabiliriz. Kendin değerlendirip, senin için hangisi uygunsa bildirebilirsin." dedi.

Survivor All Star dokunulmazlık oyununda kazanan hangi takım oldu? 11 Mart

Bu konuşmanın üzerine göz yaşlarına hakim olamayan Nagihan;

"Böyle bitsin istemiyorum. Sporculuk kariyerimde de hiçbir zaman ağrısız, sızısız, sakatlıksız hiçbir rekor kırmadım. Hiçbir başarı elde etmedim. Tabii ki burası Survivor şartlar daha zor. Her parkur birbirinden farklı, sakatlığım da çok taze. Uzun bir süre bunu atlatamayacağım bunu biliyorum.Buradaki en kötü şey, son bir ay olduğu için kendimi iyi kötü idare etmiştim. Şuan hala o kısım pek işlev görmüyor ama yarıştırıyor... Burayı ve sizleri çok seviyorum. En azından doktorumuzun kontrolünde kendimi denemek istiyorum. Buradan çekip gitmek en kolayı, mücadele etmek en zoru. Varımı yoğumu ortaya koyup doktorumla fizyoterapistimle. Parkura bir an önce dönmek istiyorum." dedi.

Survivor All Star'da kavga! Survivor All Star'da kavga!

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor All Star dokunulmazlık oyununda kazanan hangi takım oldu? 11 Mart


Bayrak yarışına gidilen oyunda 8-5'lik skorla Kırmızı takım önde ilerlesede Mavi takım oyundan vazgeçmiş değil,kazanmak için sakatlıklarına devam etmekte kararlı olan yarışmacılar parkurda kendilerini parçalarcasına mücadele veriyor. Mavi takım 'oyun henüz bitmedi' diyerek motivasyonunu yükseltip peşpeşe sayı alarak aradaki farkı kapatma çabasıyla skoru 8-8'ye getirdiler.Heyecanın doruklarda yaşandığı yarışmada hangi takım baskın gelerek dokunulmazlık ödülünü havaya kaldıracak?

Survivor All Star dokunulmazlık oyununda kazanan hangi takım oldu? 11 Mart

Survivor dokunulmazlık oyununda bu gece iki takımda akıl almaz bir şekilde yarıştı 11-11 olan skorda son kez bayrak yarışına gidildi ve Ogeday'ın son atışıyla birlikte dokunulmazlığı kazanan MAVİ TAKIM oldu.

Survivor eleme adayı kim oldu? 18 Mayıs 2024 Survivor eleme adayı kim oldu? 18 Mayıs 2024

Survivor All Star dokunulmazlık oyununda kazanan hangi takım oldu? 11 Mart

SURVİVOR ÜÇÜNCÜ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Yapılan oylama sonucu üçüncü aday GİZEM oldu.