TV8 ekranlarında seyirciyi ekran başına kilitleyen Survivor 2024 All Star, her geçen gün artan heyecanıyla izleyenleri büyülemeye devam ediyor. Takımlar arasındaki çekişmeli mücadele, nefes kesen anlar yaşatırken, yarışmacılar arasındaki tansiyon hiç düşmüyor. Yarışma, beklenmedik gelişmelerle dolu yeni bir bölümle izleyicilerin karşısına çıktı.

SURVIVOR ALL STAR ÖDÜL OYUNU 7 Şubat 2024 | Survivor ödül oyununu kim,  hangi takım kazandı? - Aspor

İki şampiyon diskalifiye

Survivor 2024 All Star'ın 28. bölümünde büyük bir sürpriz yaşandı. Acun Ilıcalı'nın acil durum konseyinde yaptığı duyuruyla, Turabi ve Nihat Altınkaya'nın diskalifiye edildiği açıklandı. Sağlık durumlarına bağlı olarak yarışmadan ayrılan bu iki güçlü yarışmacının diskalifiye kararı, izleyicileri şaşırttı.

SURVİVOR TURABİ SEVERLERİ ÜZEN O HABER.: Survivor Turabi yarışmada neden  yok, elendi mi, diskalifiye mi oldu? -

Nihat Altınkaya Survivor 2024'e dahil oldu, gelir gelmez sakatlandı! -  Bursada Bugün - Bursa bursa haber bursa haberi bursa haberleri Bursa

Survivor All Star'da ilk eleme adayı kim oldu? (4 Mayıs 2024) Survivor All Star'da ilk eleme adayı kim oldu? (4 Mayıs 2024)

Üç yeni isim katılıyor

Survivor 2024 All Star'a yeni isimler katılacak. Ilıcalı, konseyde yaptığı açıklamada, Avatar Atakan, Sema Aydemir ve Hilmi Cem İntepe'nin yarışmaya dahil olacağını müjdeledi. Bu üç ismin Survivor sahnesine katılmasıyla birlikte, yeni bir rekabet dalgası ve heyecanlı anlar izleyicileri bekliyor.

Survivor All Star, bu anlamlı değişiklikle birlikte adeta yeni bir başlangıca hazırlanıyor. İzleyiciler, programın ilerleyen bölümlerinde nasıl bir dinamikle karşılaşacaklarını merakla bekliyor.

Survivor 2018 yarışmacısı Hilmi Cem İntepe kimdir, kaç yaşındadır?