Survivor All Star, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatıyor. Bu akşamki bölümde, geçmişte unutulmaz anlara imza atmış yarışmacılar arasında gerçekleşecek dokunulmazlık oyunu büyük bir merakla bekleniyor.

Survivor All Star'da ilk eleme adayı kim oldu? (4 Mayıs 2024) Survivor All Star'da ilk eleme adayı kim oldu? (4 Mayıs 2024)

Önceki sezonlardan fırtına gibi geçmiş Survivor yarışmacılarının bulunduğu bu özel sezon, SMS oylamasının kaldırılmasıyla birlikte yarışmacıların kendi başarılarına odaklanmalarını sağlıyor. Artık sadece performansları, yarışmacıları finale taşıyacak kritik kriter olacak. Bu radikal değişiklik, izleyicilere strateji, dayanıklılık ve rekabetin daha da arttığı bir Survivor deneyimi sunuyor.

SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU 29 Ocak Pazartesi | Survivor dokunulmazlık  oyununu kim kazandı? - So...

Survivor 2024 All Star 29 Ocak dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

29 Ocak Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde, Survivor 2024 All Star yarışmasının dokunulmazlık oyununu Kırmızı Takım 12-11'lik skor ile kazandı. Heyecan dolu anların yaşandığı bu bölümde, yarışmacılar arasındaki rekabet izleyicileri ekrana kilitlemiş durumda.

Survivor All Star'da eleme adayı kim oldu?

29 Ocak Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde, Survivor 2024 All Star yarışmasının üçüncü eleme adayı Aysu Keskin oldu. İlk eleme adayı Kardeniz Kılıç ikinci eleme adayı ise Pınar Saka olmuştu.