Murat Boz, Bir Hülya Avşar Sohbeti programına katıldı ve açıklamalarıyla dikkat çeken şarkıcı, yeni saç modelini anlattı. Yaz saçı yaptım diyen Boz, yeni modeller deniyorum diyor. 

Hülya Avşar ile görüşmediği süre zarfında daha profesyonel olduğunu dile getiren Boz, beslenmesine de ayrıca dikkat ettiğini belirtti.  Hülya Avşar'ı kahkahalara boğan Murat Boz arayı neden bu kadar açtıklarını sorguladı.

Bizim gülmemizden Mustafa rahatsız oluyordu diyen Boz'un üzerine Avşar benim esprilerimi tam anlamayıp yüzüme bakıyordu itirafında bulundu. Dedikoduyu çok sevdiğini dile getiren Murat Boz, O Ses Türkiye'de en iyi dönemin Avşar ile olduğu dönem olduğunu söyledi. Hülya Avşar, abisinin Murat Boz'dan daha yakışıklı olduğunu itiraf etti.

Zuhal Topal'la yemekteyiz büyük ödülü kim kazandı? 17.05.2024 Zuhal Topal'la yemekteyiz büyük ödülü kim kazandı? 17.05.2024

Maddi açıdan da kazık yediğim çok oldu diyen Boz, tutumlu olduğunu da dile getirdi. Murat Boz, "Çok lüks merakım, alkolüm, kumarım yok." dedi. Tarkan'ın vokalisti olduğunu açıklayan Boz, "Para kazanmam gerekiyordu ve okula devam edemedim." dedi. Karşı cinsle alakalı beklenti halinde olmaktan hoşnut değilim, kimse benden bir şey beklemesin dedi. Çok boğulduğunu dile getiren Boz, yine de çocuk sahibi olmak ve evlenmek çok istediğini dile getirdi.