İzlenme rekorları kıran ve yayına başladığı tarihten itibaren dünya çapında 110 milyondan fazla Netflix hesabından izlenen ilk dizi olarak tarihe geçen Squid Game, ikinci sezonuyla geliyor.

Merakla beklenen Squid Game'in 2. sezon fragmanı "3 yıl sonra yeniden oynamak ister misin?" sözleriyle yayınlandı.

Fragmanda tabancasının ateşlenmesiyle başlayan bir yarış için blokların önünde sıraya giren bir dizi atletizm yarışmacısı gösteriliyor.

">http://

SQUID GAME 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Squid Game, 26 Aralık 2024'te ikinci sezonuyla platforma dönüyor.

76. Emmy Ödülleri'nde şıklık yarışı 76. Emmy Ödülleri'nde şıklık yarışı

Squid Game2

Dizinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk Netflix'in basın bülteninde dizinin hayranlarıyla bir mektup paylaştı:

"Birinci sezonun dünya çapında inanılmaz bir ilgiyle karşılanmasının üzerinden neredeyse üç yıl geçti ve birçok akıl almaz olay yaşandı. İkinci sezonun tarihini duyurmak ve üçüncü sezon, yani final sezonuyla ilgili haberleri paylaşmak için bu mektubu yazdığım için çok heyecanlıyım.

İkinci  sezonu çekmeye başladığımız ilk gün, 'Vay canına, Squid Game dünyasına geri döndüğüme inanamıyorum' diye düşündüğümü hatırlıyorum. Neredeyse gerçeküstü hissettirdi.

Üç yıl sonra Squid Game'e geri dönmenin sizin için nasıl bir his olacağını merak ediyorum. Birinci sezonun sonunda intikam yemini eden Seong Gi-hun geri dönüyor ve oyuna tekrar katılıyor. İntikamını almayı başarabilecek mi?

Front Man bu sefer de kolay bir rakip gibi görünmüyor. İki dünya arasındaki sert çatışma, gelecek yıl sizlere sunulacak olan üçüncü sezon ile dizi finalinde devam edecek. Size bir başka heyecan verici yolculuk sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Umarım gelecek için heyecanlısınızdır. Her zaman teşekkürler ve yakında görüşmek üzere."

Editör: Kemal Ilıkkan