Kültür-Sanat

Şov dünyasına veda ediyor! Ellen DeGeneres 'benden bu kadar' diyerek emekliliğini açıkladı

Ünlü sunucu ve komedyen Ellen DeGeneres, uzun yıllar boyunca ekranların sevilen yüzü olarak tanındıktan sonra şov dünyasına veda ediyor.

Abone Ol

DeGeneres, Santa Rosa'daki Luther Burbank Sanat Merkezi'nde gerçekleştirdiği gösteride, emekli olacağını duyurdu. Gösteri sırasında seyircilerine "Beni son kez görüyorsunuz. Dijital platformda yayınlanacak özel yapımımdan sonra benden bu kadar" diyerek veda etti.

20 yıl boyunca ekranlarda olan ve “Ellen's Last Stand… Up” turnesi kapsamında son kez seyircileriyle buluşan DeGeneres, gösterinin ardından gelen sorulara yanıt verdi. Hayranlarından biri, turnenin ardından film çekmeye ya da Broadway'de tiyatro yapmaya dönüp dönmeyeceğini sordu. DeGeneres ise, ünlü kariyerini sonlandıracağını ve bu projelerle ilgilenmeyeceğini açıkladı.

Bir diğer hayranı, DeGeneres'in "Kayıp Balık Nemo" ve "Kayıp Balık Dori" filmlerindeki unutkan balık Dori karakterini yeniden seslendirmesini umduğunu belirtti. DeGeneres, "Hayır, bay bay diyorum, hatırlatırım" diyerek, bu konuda da kesin bir veda ettiğini belirtti.