24 yaşındaki A. D., iddia edilen taciz olayının ardından kadının evine gitmiş ve burada kadınlar tarafından iç çamaşırları giydirilip işkenceye uğramıştır.

Erdoğan: İran'ın yanında olacağız Erdoğan: İran'ın yanında olacağız

A. D.'nin, kadından özür dilemesi talimatı da bu süreçte görüntülenmiş ve sosyal medyada paylaşılmıştır. A. D., yaşananları mahkemede açıklamak üzere mahkemeye başvurdu.

GİTTİĞİ EVDE İŞKENCE GÖRDÜ

Ahmet D., Berna K.'ye güvenerek eve gittiğinde genç kadınla birlikte akrabaları H.Y. ve ismini bilmediği 2 erkek şahıs tarafından karşılandı. Ahmet D.'yi önce döven bu 3 şahıs, daha sonra genç adamı kadın iç çamaşırı giydirmek suretiyle fotoğraflarını çektiler. Bu olayın ardından şahıslar, Ahmet D.'ye kadın kıyafetleri giydirip onu oynatarak cep telefonuyla bu anları kaydettiler.

Bu sırada bir kişinin, "Kız kardeşime canlı yayında yürüyen bir kişi" dediği, Berna K.'nin de "'Özür dilerim B., de" diyerek A. D.’ye talimat verdiği duyuldu.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından A. D., polise giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan 4 kişi, emniyetteki ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarıldı ve yurt dışı çıkış yasağı ile serbest bırakıldı.

A. D. daha sonra Adana'ya gelerek çalışmaya başladı.