Beşiktaş’ta sürpriz şekilde kadro dışı bırakılan futbolculardan siyah beyazlı yönetime tepki gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Rachid Ghezzal kodro dışı bırakılmasını sert bir biçimde eleştirmişti.

Şimdi de Vincent Aboubakar tepki gösterdi.

Aboubakar kendisi dahil 5 oyuncu için verilen karara sert bir şekilde karşı çıkarak şunları kaydetti:

“Artık bu saçma suçlamalara son verelim. Bu sezon herhangi bir saç bakımı yapmadım. Geçen sezon bittikten sonra ve sezon öncesi başlamadan saçlarıma bakım yapmıştım.

Bu sezon kulüpte hiç kimseyle herhangi bir tartışmam ya da disiplinsiz davranışım olmadı.

Bu sezon 11 gol 3 asist yaptım. Geçen sezonun ikinci yarısında 13 gol attım. Ve hepsinden önemlisi, sözleşmeli olduğum her dakika tüm çabamı ve konsantrasyonumu takıma veriyorum.

Karagümrük'ten Tahkim Kurulu tepkisi Karagümrük'ten Tahkim Kurulu tepkisi

Kulüp zaten durumu yeniden değerlendirdi ve e-posta gönderdi. Hukuki davalara konu olabilecek asılsız suçlamalardan vazgeçin, işimi yapmama izin verin.”

NE OLMUŞTU?

Beşiktaş'ın kendi evinde oynadığı Fenerbahçe derbisini 3-1 kaybetmesinin ardından "performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları" denilerek Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana kadro dışı bırakıldı.

Beşiktaş, 5 oyuncunun kadro dışı bırakılma kararını şu sözlerle duyurmuştu:

“Futbol A Takımımızdan 5 oyuncumuz kadro dışı bırakılmıştır. Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba; Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana’nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştır. Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.”