Kapaklı'nın Atatürk Mahallesi'nde, Nadide Sokak'ta yaşayan Onur Öztürk, evine gelen su faturasını görünce büyük bir şok yaşadı. 17 Temmuz Çarşamba günü gelen faturada belirtilen 268 bin 821 liralık tutarı gören Öztürk, gözlerine inanamayarak hemen kızını çağırdı. Kızının da faturayı doğrulayıp aynı yüksek tutarı söylediğini belirten Öztürk, duruma nasıl tepki vereceğini şaşırdığını ifade etti.
 

“İlk başta 268 lira fatura geldiğini düşündüm”

Faturada yazan rakamı görür görmez Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’ni (TESKİ) arayan Onur Öztürk,

“Su faturalarının yazıldığını görünce bize bu ay kaç lira fatura gelmiş diye faturamı almaya gittim. İncelemek için eve çıktığımda ilk olarak 268 lira olduğunu düşündüm fakat biraz daha incelediğim zaman 268 bin lira fatura geldiğini gördüm" diye konuştu.

“524 yazacaklarına 5 bin 244 yazmışlar”

Öztürk,

Mahsur kalan paraşütçü 7 saat sonra kurtarıldı! Mahsur kalan paraşütçü 7 saat sonra kurtarıldı!

"TESKİ’yi arayarak onlara siz beni toprak ağası mı sandınız bu gelen fatura ne dedim. Kendileri bir yanlışlık olabileceğini söylemesi üzerine Kapaklı’da bulunan TESKİ şubesine gittim. 524 son endeks yazacaklarına 5 bin 244 son endeks yazmışlar. Bunun düzeltilmesinin ardından su faturam 407 lira olarak güncellendi. Başıma ilk defa böyle bir şey geliyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: iha