Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Ticaret Odası Congresium'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda aralarında Ankara ve İzmir'in de olduğu 17'si büyükşehir toplamda 48 belediye başkan adayını açıkladı. AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ oldu. 

Medyatava'da derlenen habere göre, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından Hamza Dağ'ı tebrik etti. 

S O Y E R

Soyer açıklamasında, "İzmir’de temas halinde çalıştığımız Adalet ve Kalkınma Partisi eski milletvekili Sayın Hamza Dağ’ı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması nedeniyle tebrik ediyor, hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum" ifadelerine yer verdi. 
DAĞ TEŞEKKÜR ETTİ
Dağ da Soyer'e sosyal medya hesabından "Sayın Tunç Soyer Beyefendi’ye güzel dilek ve temennileri için teşekkür ediyor, İzmir için güzel bir seçim dönemi olmasını diliyorum." karşılığını verdi. 

"Yenidoğan şebekesi"ne operasyon: Doktor ve hemşireler yakalandı "Yenidoğan şebekesi"ne operasyon: Doktor ve hemşireler yakalandı

Hamza Dag