Vincenzo Montella, Konya Büyükşehir Stadı'nda basın toplantısı gerçekleştirdi. Millilerin İtalyan hocası Montella, takımın içinde önemli değişiklikler olduğunu ifade ederek, futbolcularla iletişim kurmanın geri bildirim almak için hayati olduğunu vurguladı.

MONTELLA'DAN LETONYA'YA FARKLI PLAN

Montella'ya Letonya ile oynayacakları kritik maç hatırlatıldığında, rakiplerin yaş ortalamasının genç olduğunu belirtti. Ayrıca maçta taraftarın desteğini beklediğini vurgulayarak, Konya'nın ve Türkiye'nin tutkulu taraftarlarının ne kadar coşkulu olduğunu bildiklerini dile getirdi. Yusuf Sarı'nın durumu hakkında da konuşan Montella, onu iyi tanıdığını ancak son bir hafta boyunca takımla antrenman yapamadığını söyledi ve bugünkü antrenman sonrası kararlarını vereceklerini belirtti.

Hırvatistan karşısında oynadıkları oyunun başarılı olduğu hatırlatıldığında, Montella farklı bir strateji izleyeceklerini ve sabırlı olacaklarını, topu hızlı döndüreceklerini söyledi. Kendi oyun planlarını uygulayacaklarını ifade etti.

Bir gazeteci, futbolcularla arasındaki uyumu sorduğunda, Montella, futbolcuların iştahlı, çalışkan ve öğrenmeye istekli olduklarını belirtti. Oyuncuların istekliliği ve çaba göstermeleri sayesinde başarıyı yakaladıklarını ifade etti. Futbolcuları geldiği günden beri bireysel ve takım toplantılarıyla desteklediklerini ekledi. Yarınki maçta en iyi performanslarını sergilemek istediklerini söyledi ve oyuncuların değerini anladıklarını vurguladı.