Gündem

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş cinayetle ilgili yeni belgeler paylaştı

Siyasi suikasta kurban giden ülkücü Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, katil zanlısı Eray Özyağcı'nın cinayetin ardından Bolu'da bir müddet gizlendiğini iddia etti.

Abone Ol

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, cinayetle ilgili yeni iddialar ortaya attı.

Ateş, X hesabından yaptığı paylaşımda "Sinan'ın katledilmesinden yaklaşık olarak 1 ay sonra MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül'ün baba evi neden aranmıştır? Kiralık katil Eray Özyağcı'nın Bolu'da araç değiştirdiği, İstanbul'a götürülmek yerine Bolu'da bir müddet gizlendiğine dair kuvvetli şüphe bulunmaktadır." ifadelerini kullandı.

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ

30 Aralık 2022 tarihinde eski Ülkü Ocakları Başkanı ve akademisyen Sinan Ateş, akrabası Selman Bozkurt ile Ankara'nın Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'ndeki 1456. Sokak'ta, bir aracın arkasına saklanmış Eray Özyağcı'nın silahlı saldırısına uğramıştı.

Özyağcı tarafından sıkılan bir mermi Bozkurt'a, beş mermi ise Ateş'e isabet etmişti. Bozkurt omzundan yaralanmış, Ateş ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Olcay Kılavuz, Sinan Ateş cinayetinde hakkında ilk kez konuştu Olcay Kılavuz, Sinan Ateş cinayetinde hakkında ilk kez konuştu