Sevilen şarkıcı Sinan Akçıl, “Söylemezsem Olmaz” programında ilişkileri hakkında konuştu. Akçıl iki kez evlenip boşandığı oyuncu Burcu Kıratlı için “Aşırı kıskançtı. Aşırının ötesinde” dedi. Sunucunun Burcu Kıratlı'nın yanında artık yeni birisini göremiyoruz diyen sunucuya Akçıl,  “Göremezsin. Atlatamaştır o da duygu olarak. Eminim ki benimle kıyaslayacaktır. O arayıştadır. Ben de çoğu zaman insanları kıyaslıyorum evliliğimle.”

Sinan Akçıl Burcu Kıratlı


Bizimki toksik ilişki

Geçmişte aşk yaşadığı Müjde Uzman’la yıllar sonra yeniden bir araya gelen, ancak ilişkisi yine uzun ömürlü olmayan Sinan Akçıl, oyuncu hakkında şöyle konuştu:

“Bizimki toksik bir ilişki. Bayağı uzun süre konuşmuyoruz, sonra bir espri yazıp gönderiyorum. O da bana bir şarkıyla ilgili bir şeyler soruyor. Onun istediği gibi bir sevgili olamamış olabilirim. Ama iyi geliyor Müjde bana. Konuştuğumuzda iyi hissediyorum. Fikir ayrılıklarımız var, hayata bakış açılarımız farklı. Müjde ekstra hassas bir kız hayata karşı. Ben de tam tersi bir çocuğum.”

'Esas Oğlan' kadrosun bakım kim katıldı? 'Esas Oğlan' kadrosun bakım kim katıldı?

Ailesiyle sıkıntı yaşadım

Sinan Akçıl, Hadise’yle ilişkisi için

“Bayağı ciddi bir aşk yaşadık biz. Başladığımızda o 23 yaşındaydı, ben 26. İlk Altın Kelebek ödülümü almıştım. Santorini’ye gitmiştik tatile, el ele koşup havuza atlamıştık mutluluktan. Böyle güzel şeyler yaşadık onunla” dedi.


Akçıl, ilişkileri sırasında ünlü popçunun ailesiyle sıkıntı yaşadığını da anlattı:

“Ablası istemiyordu beni. Eurovision’da bir yeşil alan vardı, Hülya (Açıkgöz) beni oraya aldırmadı. Ben de sinirlendim, çıktım gittim bir restoranda izledim yarışmayı. Şarkının söz-müziği benim! Ağlayarak çıktı kız o zamanlar. El ele tutuşuyoruz, arkadan ‘El ele tutuşmak yok’ diye bağırıyor. Sonunda pes ettim. Bir aileye karşı mücadele edemezsin.”