Yaşama tutunmaya çalışan minik Sıla’nın durumu ciddiyetini korurken gelen son bilgiler, bebeğin sağlık durumunun daha da kötüye gittiğini belirtiyor.

"Beyin dokusu atmaya başladı"

Sıla bebeğin teyzesi Elif Akyüz, "Hayati tehlikesi yine devam ediyor. Kaç gündür durumunda değişen bir şey yok. Hatta kötüleşme de var. Beyin dokusu atmaya başlamış. Kötüleşme var durumunda, iyileşme yok. Babam her gün yanına girip bebeği görüyor" dedi.

Anne ve şüphelilerin tutukluluğu devam ediyor

22 terörist öldürüldü 22 terörist öldürüldü

Olayla ilgili olarak anne Bakiye Y. ve diğer şüpheliler olmak üzere toplam 5 kişinin tutukluluk hali devam ediyor. İstismar ve şiddetle ilgili yargı süreci ise sürüyor.

Vasilik davası devam ediyor

Sıla bebeğin teyzesi Elif Akyüz, ayrıca vasilik davasının da sürdüğünü belirtti. Akyüz,  "4. ayda vasilik davası açmıştım. 9. ayın 15’inde benim duruşmam vardı. Duruşmaya gittim Sulh Hukuk Mahkemesi, Aile Mahkemesine attı. Aile Mahkemesinde de 11. ayın 29’unda duruşmam devam edecek. Çünkü anne ve baba Ü.A.Y. ve Bakiye Y.'den velayetin düşürülmesi için talepte bulunulmuş. O velayetler düştüğü zaman savcılık, devlet izin verirse vasilik bana geçecek" dedi.

Editör: Elif Erbay