Güncel akaryakıt fiyatları 27 Nisan 2024 Güncel akaryakıt fiyatları 27 Nisan 2024
Sigara zammı konusunda yaşanan son dakika gelişmeleri birçok kişi tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Sosyal medya üzerinden çıkan sigara zam gelecek mi? iddiaları arasında en ucuz sigara fiyatının 33 lira seviyesine çıkacağı hesaplanıyor. Peki, "Sigaraya zam gelecek mi? " Merak edilen sorunun yanıtı... Sigaraya zam gelecek mi?

Sigaraya zam gelecek mi?

Sigaraya zam geleceği iddia edildi. Sosyal medyada sigara fiyatlarına zam geleceği yönünde yapılan paylaşımlar sonrası henüz resmi bir açıklamada bulunulmadı. Zam ile ilgili bir açıklama yapıldığı takdirde açıklamayı sizlerle paylaşacağız... Şu an en düşük sigara fiyatı 27,5 TL en yüksek fiyat ise 48 TL Sigaraya zam gelecek mi?

Sigaraya ne kadar zam gelir ?

Sigara zammı ile ilgili iddialar gerçekleşir ve 10 TL zam gelirse fiyatlar yeniden değişecek. Bu duruk tiryakileri zorlayacak.

Alkol ve sigarada ÖTV artışı belli oldu

Alkol ve sigaradaki otomatik ÖTV artışı, enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla belli oldu. Üretici fiyat artışına göre belirlenen alkollü içki ve sigarada ÖTV artış oranı yüzde 22,30 oldu. Kesin rakam Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından yürürlüğe girecek.