İşte FETÖ elebaşı Gülen'in son hali! İbretlik görüntü... İşte FETÖ elebaşı Gülen'in son hali! İbretlik görüntü...

Türk pop müziğinin eşsiz sesi Sertap Erener, dün akşam BtcTurk Vadi Açıkhava sahnesinde verdiği konserde, sokak hayvanları kanun teklifine tepki gösterdi.

 AK Parti’nin hazırlayarak TBMM’ye sunduğu Hayvanları Koruma Kanunu’nda sözü geçen "ötenazi" maddesi tartışma yaratmıştı.

Erener'in sahnesine bir anda misafirler çıktı. "Bundan daha iyi bir konser olamaz" diyen ünlü sanatçı, “Bu iş için elimizden geleni yapalım çünkü bu işin vebali boyunlarına olacak. Böyle bir şeyi biz kaldıramayız toprak hiç kaldıramaz. Zaten çok acımız var, bir de bunu eklemeyelim” sözleriyle tepkisini gösterdi.

Bu yasa çalışmayacak

Sertap Erener tepkisinde şunları söyledi:

Bu iş için elimizden geleni yapalım çünkü bu işin vebali boyunlarına olacak. Böyle bir şeyi biz kaldıramayız toprak hiç kaldıramaz. Zaten çok acımız var, bir de bunu eklemeyelim. Ne olur sahiplenelim bununla ilgili sosyal sorumluluk sahibi olduğumuz bireyler olarak bilelim. Çünkü bu yasa çalışmayacak. Büyük bir kaos bizi bekliyor. Uykusuz geceler bizi bekliyor. Lütfen siz de ses olun.

Konserde, farkındalık adına sokak hayvanlarıyla ilgili kısa bir film gösterildi. Erener daha sonra sokak hayvanlarını sahiplenme aşamasına barınmasını sağlayan Kurtaran Ev Derneği Başkanı Onur Boltürk’ü sahneye çağırdı. 

Boltürk konuşmasını "unutma beni uyutma beni diyoruz" sözleriyle bitirdi.

Sokak hayvaları uyutulacak mı? İşte Meclis'e sunulan sokak hayvanları düzenlemesi Sokak hayvaları uyutulacak mı? İşte Meclis'e sunulan sokak hayvanları düzenlemesi

Editör: Kemal Ilıkkan