Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, evinin kapılarını ilk kez ünlü bir dergi çekimi için açtı. Ünlü isim, sade ve şık dekorasyonuyla dikkat çeken İstanbul’daki evini, AD Middle East dergisine verdiği röportajda anlattı. Sarıkaya, evini tasarlarken sade bir tarzı tercih ettiğini belirterek, "Evim kabuğumdur, kabuğuma girdiğimde güvende hissederim" dedi.

Evinin her detayı dikkat çekti

Sarıkaya’nın mimar Enis Karavil ile birlikte tasarladığı evinde en çok konuşulan detaylardan biri, devasa leopar desenli koltuğu oldu. Sarıkaya, bu özel parçayla ilgili, "Evi düşünmeye başladığımda aklıma ilk gelen şey dev bir leopar kanepe oldu. Nedenini bilmiyorum ama bu fikre takıntılıydım. Her şeyin sade olmasını istiyordum ve sadece bu kanepe benim imza parçam olacaktı" dedi. Adeta evin merkezinde bir sanat eseri gibi duran bu kanepe, oyuncunun stil anlayışını yansıtıyor.

Evin en dikkat çeken odalarından biri ise yatak odası. Yatak odasının sade yapısına zıt olarak tavanda yer alan dev ayna görenlerin ilgisini çekti. Ayrıca yatak odasındaki büyük perdeler de odanın ihtişamını artırıyor. Sarıkaya, "Kendi yerimde rahatken şehrin kaosunu hissetmeyi seviyorum" diyerek, evinin hem huzur hem de şehir yaşamının bir yansıması olduğunu ifade etti.

Serenay Sarıkaya, evinde gereksiz dekoratif objeler kullanmaktan hoşlanmadığını dile getiriyor. "Kullanmıyorsam sadece dekorasyon olsun diye bir şeyler veya objeler koymaktan hoşlanmıyorum. Evimin sade, basit, neredeyse boş olması gerekiyor. Etrafta görmeye tahammül edebildiğim tek şey kitaplarım" dedi.

Fahriye Evcen’in tekne pozları sosyal medyayı salladı Fahriye Evcen’in tekne pozları sosyal medyayı salladı

G Y5 O3I Ws A Ab Th B

Sarıkaya’nın evindeki banyo da oldukça ilginç. Baştan aşağı aynalarla kaplı olan banyo da oldukça dikkat çekici.

Editör: Elif Erbay