Hadise, Venedik Film Festivali'nde kırmızı halıda göz kamaştırdı Hadise, Venedik Film Festivali'nde kırmızı halıda göz kamaştırdı

 Gülben Ergen ve Seren Serengil arasındaki soğuk sular durulmuyor. Dün fit haliyle objektiflere yakalanan Ergen'e, Serengil'den ağır sözler geldi.

Gülben Ergen Seren Serengil Atışması
Ergen'in shop yapması üzerine Serengil:

"Ahahahhaha ya kenan kendisi çektirip servis ettiriyor😂 bunun kalçaları 46 beden ha ayıp mı değil ama kandırmak olmuyor sitesinin iskelesinde çekilmiştir sen bunun suratını ve vücudunu yakından gördün mu:)) filtre instagramda hepimiz yapıyoruz ama orası insatagram bunu basina böyle sızdirip gerçekten böyle gibi göstermek;) bak bodrumdayim gideyim yanina çekeyim vucudunu koyayım böyleyse özür dileyecegim ben 51 kgyum benim fiziğim böyle bu kadın 70 kg yapmayın allahaskina ha kilolu olmak ayıpmi veya kalcasinin büyük olması ayipmi tabiiki hayır ama çaba ver spor yap kilonu ver kendine saygı duy biraz kandirmacayla olmaz bu iş insanları aptal yerine koymak? Sizide bunu alet ediyor" paylaşımında bulundu.

Seren Serengil Gülveb Ergen Kavgası

Ardından hızını alamayan Serengil, hikayelerinde Gülben Ergen'in şopsuz olduğunu savunduğu görüntüleri paylaşarak hangisi gerçek Gülben yorumlarında  bulundu.

Gülben Ergen Seren Serengile Cevap Verdi

Herhangi bir paylaşımında ya da hikayeside Seren Serengil'in adını dahi geçirmeyen Gülben Ergen'in "sakin olun" notlu paylaşımı dikkatlerden kaçmadı.

Editör: Haber Merkezi