Trabzon Havalimanı'na varışı sırasında çiçeklerle karşılanan tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş, kendisini bekleyen taraftarları selamladı. Trabzon'a geri dönüşüyle ilgili olarak karmaşık duygular yaşadığını belirten Güneş, "İstanbul'da işlerim vardı. Başkan arayıp konuşmak istedi. Gel dediler, ben de geldim. Trabzon'a dönüşüm, bir görev için gerçekleşti. Trabzonspor, Abdullah hoca ile çok başarılı işler yaptı. Son maçta İhsan hoca takımı yönetti. Kendilerine teşekkür ediyoruz, şimdi yeni bir dönemin başladığını görüyoruz," dedi.

Arda Güler'in maçında Umut Meler hakem olacak Arda Güler'in maçında Umut Meler hakem olacak

"En güzeli olacak"

Yarın takımla bir araya gelip durum değerlendirmesi yapacağını ifade eden Güneş, "Trabzon'u tanıyorum, zor bir dönemden geçiyoruz. Başarı elde eden bir takımın, bu başarının ardından yaşadığı zorluklar daha ağır olabilir. Bu travmaları atlatıp yeni bir anlayışla yeniden bir takım oluşturmak istiyoruz. Trabzonspor'un kendi yetiştirdiği oyuncular ve transferlerle başarılı bir takım olmasını, güzel futbol oynayarak iyi sonuçlar almasını arzuluyoruz. Oyuncuların oynadıkları oyundan keyif alması, taraftarın da bunu zevkle izlemesi hepimizin gurur kaynağıdır. İnşallah en güzel sonuçları elde ederiz," şeklinde konuştu.

"Yeni bir işe başlıyor gibiyim"

Trabzonspor'a yeniden dönmesiyle ilgili duyguları sorulan Güneş, "Bunu kelimelerle anlatmak zor. Yeni bir işe başlıyormuş gibi hissediyorum, ancak bu seferki heyecanım gençlik yıllarımdaki gibi değil. O zamanlar yaşadığım heyecanı kontrol etmek zordu. Şimdi ise duygular mantıkla birleşiyor," ifadelerini kullandı.

"Elimden geleni yapacağım"

Trabzonspor'da aldığı sorumluluğun tecrübe ile birleşeceğini vurgulayan Güneş, "Tecrübenin katkısıyla bu görevde olacağım, ancak birlikte nasıl daha iyi olunacağını anlatacağım. Trabzon bunu istiyor ve bekliyor. Geçmişte yalnız kalmak mümkündü, fakat artık kimseyi yalnız bırakmıyorlar. Özellikle bu kadar globalleşen bir dünyada tek başına bir iş yapmak zor. Ancak liderlerin yol göstermesi ve rehberlik etmesi çok önemli. Umarım taraftarın benden beklediklerini karşılarım ve camiaya güzel bir ışık tutarız. Bunun için elimden geleni yapacağım," dedi.

Editör: Ömer Göyce