Dilovan, yaptığı canlı yayında hayranlarına zor günler geçirdiğini ifade ederken, "Jinekolojik anlamda çok ciddi bir sıkıntı başıma geldi ve beni Cenevre’de hastaneye zor yetiştirdiler. Gerçekten sıkıntılı anlardı. Bu rahatsızlığım biraz daha uzun sürse acilen ameliyata alınabilirdim. Şimdi ise planlı bir ameliyat için hazırlık yapıyorum," dedi.

"Dualarınıza İhtiyacım Var"

Ameliyatının Eylül ayında gerçekleşeceğini söyleyen sanatçı, "Türkiye’de mi ameliyat olsam diye düşündüm ama burada ameliyat olacağım. Yine de dualarınıza ihtiyacım var. Şu an korkunç bir durum yok ama kendimi biraz ihmal etmiş olabilirim," sözleriyle sevenlerine seslendi.

Adıyaman'da elektrik direğine asılı ceset paniği Adıyaman'da elektrik direğine asılı ceset paniği

Enerjisini Kaybetmiyor

Enerjik kişiliğiyle bilinen Seher Dilovan, yaşadığı zor sürece rağmen olumlu kalmaya çalışıyor. Geçmişte de çeşitli ameliyatlar geçirdiğini belirten Dilovan, "Daha önce sezaryen ve safra kesesi ameliyatı olmuştum. Bu da onlardan biri olacak. İnşallah her şey yolunda gider," diyerek süreci atlatarak sahnelere geri dönmeyi umduğunu dile getirdi.

Uzun süredir İsviçre’de ailesiyle sakin bir hayat süren Seher Dilovan, zaman zaman sosyal medya üzerinden Cenevre’deki yaşamından kesitler paylaşıyor. Hayranları ise sanatçının sağlığına kavuşması için destek mesajlarını iletmeye devam ediyor.

Editör: Elif Erbay