Spor dünyasının ünlü isimlerinin arasında bulunduğu yüksek karlı fon vaadiyle dolandırma davasında Seçil Erzan 4. kez hakim karşısına çıkıyor. 

Irak'ın kuzeyinde 6 terörist etkisiz hale getirildi Irak'ın kuzeyinde 6 terörist etkisiz hale getirildi

Seçil Erzan davası: Yeni bilirkişi raporunda dikkat çeken Google geçmişi Seçil Erzan davası: Yeni bilirkişi raporunda dikkat çeken Google geçmişi

İfadeye çağrılan Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fernando Muslera dolandırıldıklarını ne kadar para kaybettiklerini mahkeme heyetine anlatacak. 

3 ayrı iddianamede, Erzan'ın 249 yıla kadar hepsi istenirken diğer sanıkların ise 65 yıla kadar hapsi isteniyor.

Gelmezlerse zorla getirilme kararı alınacak

Yarın görülecek duruşmada dolandırıldıkları iddiasıyla davaya katılan Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fernando Muslera müşteki sıfatıyla dinlenecek. Önceden yapılan duruşmalara katılmayan isimler bu duruşmaya da gelmezse haklarında zorla getirme kararı çıkartılacak.

Sim Kart incelemesi yapıldı

Erzan Davası'nda Sim Kart İncelemesi Yapılamadı: Mahkemeye sunulan ikinci şifre de yanlış çıktı. Bilirkişi raporunda, Erzan'a ait diğer cep telefonlarında yapılan incelemelerde bazı yazışmalar bulunurken sim kartta inceleme yapılamadığı belirtildi. Duruşma sonrası rapor mahkemeye sunuldu