Son zamanlarda popüler olan kuantum alanındaki çalışmaların nasıl kişinin hayatına yön verebileceğini anlatan Tacigut, 20 yıldır sürdürdüğü eğitimleri ve tecrübelerini paylaştı. Değişimin önce kendini tanıma yolundan geçtiğini belirten kuantum eğitmeni ve yazar Tacigut, aynı zamanda arkeolog olan Mesut Yar’ın Anadolu’da enerjisi yüksek olan yerleri sorması üzerine, geçmişte neden Göbeklitepe’de eğitim düzenlediğine de açıklık getirdi.

Tacigut, “Büyük haber oldu Göbeklitepe’ye gittik diye.. Halbuki ben her yıl bir yerlere gidiyorum. Hatay’a gidiyorum, Mardin’e gidiyorum..Yakında yurtdışında da seminerlerimiz olacak. Sizinde bildiğiniz gibi Anadolu’nun yüksek enerjisi var..”dedi.

Kuantuma merakı ve bilgisiyle izleyenleri şaşırtan Yar, “çok fazla kazıya katıldım ben de enerjik olarak etkilendiğimi söyleyebilirim” dedi.

Daha önce hakkında çıkan haberlere de değinen Tacigut konuya açıklık getirdi. “Şöyle bir izlenim verdiler ve hatta bizlere karşı bir itibar suikasti de gerçekleştirmek istediler. Bir tek bu işi ben yapmıyorum. Bir tek bize yapmalarının sebebi de şuydu.. Herkesi ağlatıyoruz ve ağlama duyguları ile onların içindeki acıları ortaya çıkarıyoruz zannettiler. Öyle bir şey yok, biz oradaki yüksek frekansla uyumlandık, bir olma haline girdik. Dünyaya sadece masrafları ödemek için gelmediğimizi anladık. Adımızın soyadımızın doğum tarihimizin Allah için bir değeri olduğunu söyledi. 3 ayda bir bu tarz kamplar yapıyoruz.. Ruhsal tarafı çok sevdiğim için tümüyle insanların Allah ile aralarına koyduğu mesafeyi göstermeye çalışıyorum. Atalarımızdan aldığımız miras gerçektir ama kader değildir..” dedi.

Testo Taylan Kimdir? İşte Hakkında Merak Edilenler Testo Taylan Kimdir? İşte Hakkında Merak Edilenler

"İnsanların kalplerinde yeni bir sayfa açmaya çalışıyoruz"

Kişisel gelişim alanında 20. Yılına giren Şebnem Tacigut, kuantumla neden uğraştığını da anlattı. “Biz doktor değiliz, psikolog değiliz, psikiyatr değiliz. Gelen danışanlarımıza ve öğrencilerimize diyoruz ki lütfen doktorlarınızı bırakmayın. Lütfen aile hekiminize başvurun bir hastalığınız olunca. Biz insanların kalplerinde yeni bir sayfa açmaya çalışıyoruz. Ruhlarını göstermeye çalışıyoruz. Çünkü ruh hastalanmadan beden hastalanmaz. Olumsuz düşüncelerle kötü düşüncelerle bugüne geldiniz. Zaten dün ne düşündüyseniz bugünü yarattınız. Gelin bugün birlikte el ele dün düşündüklerinize bakalım.. bir yolculuk yapalım nerede kendinizi görmediniz?nerede keşkeler dediniz? Nerede hangi anlarda başkalarının daha aşağısında veya daha yukarısında görüp kendinizi yok etmeye çalıştınız? Çok önemli bir detayımızda var ki biz aslında fark ettirmeye çalışıyoruz; herkesle eşit olduklarını, Yüce Allah’ın herkese eşit derecede baktığını, aynı eşitlikte her şeyi kuantum alanda verebileceğini gösteriyoruz. Biri zengin olmak istiyorsa evet zengin olabilir. Biri hayatını değiştirmek istiyorsa evet olabilir. Biri hastaysa evet iyileştirebilir olduğunu göstermeye çalışıyoruz. Yani kaderimiz bizim elimizde…”

Kuantum dolanıklık ne demek?

Son zamanlarda sosyal medyada ve internette sıkça dolanan “kuantumn dolanıklık” kavramı ve kuantum işleyiş sebebine de değinen Tacigut, “Bireysel çalışmaları ve eğitimleri kimlere veriyorsun diyorlar mutsuz çocuklara. 50 yaşında 60 yaşında. Belki 50-60 yaşında bir yere gelmiş içindeki o çocukla geliyor ve olayları onların gözünün önüne serdiğimizde şaşırıyor sen nasıl yaptın bunu… Kuantum dolanıklık senin unuttuğun anılardır…” dedi.

Kişisel gelişim alanında Türkiye’de sayılı kadın eğitmenlerden biri olan Tacigut, kuantumun hayatımızı nasıl değiştirebileceği konusunda eğitimler veriyor.

Editör: Ömer Göyce