Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Bitlis’te yaptığı açıklamasında muhalefeti liyakat üzerinden ahlak tüccarlığı yapmakla ve elitist olmakla suçladı.

Erdoğan, ayrıca açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Milletin Meclisi’nde, milletin kürsüsünde millete hakaret eden, milli iradeye hakaret eden, dilinden kin ve nefret akan bu provokatörü ellerinden gelse demokrasi havarisi ilan edeceklerdi.

"Milletle ve milletin değerleriyle kavgalı bir avuç marjinal ana muhalefeti ve diğer muhalefet partilerini esir almış, parmağında oynatmaktadır. Halktan, sokaktan, milletin gündeminden tamamen kopmuş durumdalar..."

Özkan ise Twitter'dan Erdoğan’ın sözlerine saygısız bir biçimde yanıt verdi.

Hakarete varan ifadeler kullanan Özkan paylaşımında şu ifadelere yer verdi.

"Seni gidi züppe seni!

CHP’de belediye çalışanına da vekile de adaylık yasağı geldi! CHP’de belediye çalışanına da vekile de adaylık yasağı geldi!

Sarayda otur, tahta kurul, dolarlar, milyarlar oyuncağın olsun, israflık, müsriflik yoldaşın, zenginler senin arkadaşın bize mi diyorsun 'gösteriş müptelası' diye? 13 uçak sende. Lüks hayat sende. Konvoylar dolusu otomobil yurt içinde yurt dışında sende. 22 yılda milleti fakir fukara koyup zenginlerin partisi olmak sende. Fakirle fukarayla dalga geçen partili sende. Dolar milyarderleri sende. Zindanlar bizim, saraylar senin, gösterişli olan biz öyle mi? Kıskandın mı? Seni sarayın züppesi seni! Erken seçim istiyoruz. Hodri meydan!"

Editör: Ömer Göyce