Avrupa Voleybol Federasyonu’nun kongresi çerçevesinde Napoli’de gerçekleştirilen "Akdeniz Mükemmeliyet Ödül Töreni"ne katılan Üstündağ ve Santarelli, gündemden düşmeyen ayrılık iddialarını sonlandırdı.

TVF Başkanı'ndan Santarelli açıklaması

Paris 2024'ü 4. sırada tamamlayan Filenin Sultanları'nda, Santarelli’nin görevine devam edip etmeyeceği tartışılıyordu. TVF Başkanı Üstündağ, törende TRT Spor'a yaptığı açıklamada bu belirsizliği giderdi. Üstündağ, “Daniele Santarelli ile ilk tanıştığımızda Türkiye'ye hayran kaldığını söyledi. Türk voleybolunu dünyada daha güçlü bir noktaya taşımak istediğini belirtti. Genç ve dinamik bir koçla çalışmak, Türk voleybolu adına büyük bir şans. Santarelli ile 2+4 yıllık kontratımız vardı ve kendisi 2028 Los Angeles Olimpiyat Oyunları’na kadar bizimle kalacak” dedi.

Onyedika kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Onyedika'nın kariyeri ve başarıları... Onyedika kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Onyedika'nın kariyeri ve başarıları...

Santarelli dönemi devam ediyor

Başarılı İtalyan antrenör Daniele Santarelli, Türk kadın voleyboluna getirdiği dinamizm ve disiplinle kısa sürede dikkatleri üzerine çekmişti. Üstündağ, Santarelli'nin takım üzerinde büyük bir etkisi olduğunu vurgulayarak, "Santarelli artık Türk voleybolunun bir parçası haline geldi. Onunla hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: Elif Erbay