Samimi Haber

Dışişleri Bakanlığı İsrail'e savaş suçu kanıtlarıyla yanıt verdi Dışişleri Bakanlığı İsrail'e savaş suçu kanıtlarıyla yanıt verdi

2024 Yerel Seçimleri 31 Mart’ta yapılacak. Her ne kadar daha vakit var gibi görünse de partiler, aday belirleme ve ittifak gibi başlıklarda çok yoğun çalışmalar yürütüyor. Bu çalışmaların en yoğunu ise belki de Ak Parti’de. İktidar partisi, hem mevcut belediyelerle buralarda oylarını artırarak yola devam etmek, hem de yeni yeni belediyeler kazanmak için hummalı bir mesai içinde. 

ERDOĞAN SIKI TAKİPTE
Ak Parti’de bu mesai, bizzat partinin lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yürütülüyor. Erdoğan son derece titiz bir çalışma yürütüyor. Öyle ki, Erdoğan 7 bin 500 nüfuslu bir ilçenin belediye başkan adayını belirmede bile bizzat kendisi masa başına geçiyor.

Ak Parti’de aday belirleme süreci son sürat devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, teşkilatlarla birebir görüşme halinde. Samimi Haber de bu süreci yakından takip ediyor, kulis bilgilerini anlık olarak okurlarına duyuruyor. 

SAMİMİ HABER’DEN BOMBA KULİS
Samimi Haber’in ulaştığı son kulis bilgisi ise gündemi epey sarsacak. Ak Parti kaynaklarından ulaşılan bilgiye göre yarın İstanbul’da büyük bir buluşma var. Erdoğan’ın bizzat başkanlık edeceği bu görüşmede üç büyükşehir ile bu büyükşehirlerin ilçelerinin belediye başkan adayları konuşulacak, temayüller incelenecek.

ÜÇ BÜYÜKŞEHİRE ÖZEL İSTİŞARE
Samimi Haber ekibinin ulaştığı bilgiye göre Tekirdağ, Şanlıurfa ve Erzurum Büyükşehir Belediye başkan adayları ile bu illerin ilçe belediye başkan adaylarını belirlemek üzere, üç ilin teşkilatları ve belediye başkanları İstanbul’a çağrıldı. Görüşmeler yarın Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleşecek ve bu sayede üç büyükşehir ve ilçelerindeki adaylar önümüzdeki günlerde belirlenmiş olacak.