Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkan adayı Servet Yardımcı, sürpriz bir şekilde adaylıktan çekildiğini açıkladı. Yardımcı'nın çekilme açıklamasında, üstü kapalı mesajlar vererek, yaşanan bazı kumpas iddialarına da dikkat çektiği iddia edildi.

Yardımcı, açıklamasında "En büyük hedefim ve hayalim, Türk futbolunda ve UEFA'da elde ettiğim birikimi ülkemize kazandırmak ve Türk Futbolu'nun hak ettiği marka değerini elde etmesini sağlamak olduğu halde; sahip olduğum karakter ve terbiye ile tamamen ters, yaptıklarımla ve tecrübelerimle asla örtüşmeyecek iftiralarla dolu kirli bir operasyona maruz kaldım." ifadelerini kullandı.

Paris 2024'te altın madalya! İbrahim Bölükbaşı paralimpik şampiyonu... Paris 2024'te altın madalya! İbrahim Bölükbaşı paralimpik şampiyonu...

Samimi Haber'in Türkiye’ye duyurduğu bu haber, spor camiasında büyük yankı uyandırdı. Yardımcı'nın açıklamasındaki üstü kapalı mesajlar, kulislerde farklı yorumlara neden oldu. Bu durum, TFF başkanlık seçimlerine gölge düşürdü ve adaylar arasındaki rekabetin ne kadar zorlu geçeceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Servet Yardımcı Açıklama 34Servet Yardımcı Açıklama 2Servet Yardımcı Açıklama 1