Galatasaray, Süper Lig puan rekorunu kırdı Galatasaray, Süper Lig puan rekorunu kırdı

NBA'de Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün, önceki gün Sacramento Kings ile oynanan maçta sakatlandı. Şengün'ün durumuyla ilgili son gelişmeler merak konusu oldu.

Nba'da Gururumuz Alperen'den Kötü Haber Sakatlandı Mı

ESPN'nin haberine göre, Alperen Şengün'ün ayak bileği ciddi şekilde burkuldu ve dizinde morarma meydana geldi. Ancak, yapılan kontroller sonucunda şans eseri sakatlığının ameliyat gerektirmediği belirlendi. Maç sonrası MR'ı çekilen Şengün'ün, normal sezonun sona ereceği 14 Nisan'a kadar forma giymesinin zor olabileceği ifade edildi.

Bu sezon 21 sayı, 9.3 ribaunt ve 5 asist ortalamalarıyla oynayan Alperen Şengün, geçtiğimiz günlerde San Antonio Spurs'e karşı attığı 45 sayıyla kariyer rekorunu kırmıştı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yaptı

Yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı

Yaşadığım sakatlık sonrası arayıp soran ve destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah’a çok şükür dizimde herhangi bir problem bulunmamakta. Bileğim burkulduğu için küçük bir tedavi sürecim olacak. Desteğinizi hissetmek bana güç verdi. En kısa zamanda eskisinden de daha güçlü dönmek için çalışmalara başlayacağım. Herkese çok teşekkürler.