Aydın’da kan donduran bir olay gerçekleşti. Aydın'da para insan sağlığının önüne geçti. Sağlıkta utanma olmaz dediler ve hastalardan usulsüz para aldılar. İddialar sonrası gözaltına alınan doktor M. Ç. ve medikalci E. Ö mahkeme tarafından tutuklandılar.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Didim Devlet Hastanesi’nde gerçekleştiği iddia edilen konu üzerine harekete geçti. Hastanede kulak burun boğaz uzmanı olan doktor M. Ç. ile bağlantılı ve daha önce söz konusu olan hastanede hizmet almış 56 kişiden ifade alındı.

İddialara göre Didim Devlet Hastanesi’nde görev yapan doktor M. Ç. hastalarına burun estetiği ameliyatının ücretli olduğunu söyleyerek bu hastalardan 30 bin lira talep etti. Bununla da yetinmeyen doktor M. Ç. ameliyat için gerekli olan malzemeleri almaları için medikal ürün satan E. Ö.’ye gitmelerini istedi. E. Ö’nün ise 6 bin TL ile 20 bin TL arasında ödemeler aldığı tespit edildi.

Kars'ta 7 düzensiz göçmen sınır dışı edildi! Kars'ta 7 düzensiz göçmen sınır dışı edildi!

Alınan paralar ve yapılan ödemeler söz konusu olmasına rağmen hiçbir fatura ve makbuzun da kesilmediği belirlendi.

Dr. M. Ç. İle birlikte E. Ö ve iki çalışanı da gözaltına alındı.  İki çalışan adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken doktor M. Ç. ve medikalci E. Ö. mahkeme tarafında tutuklandı.

Editör: Uğur Kaçar