Trendyol Süper Lig'in son haftasında Sivasspor, evinde Kayserispor’u konuk etti. Karşılaşma sonunda kırmızı-beyazlı takımdan ayrılacak olan golcü futbolcu Rey Manaj, tribünleri selamlayarak el salladı ve veda etti. Taraftarların tezahüratları eşliğinde statta tur atan Rey Manaj, alkışlar eşliğinde sahadan ayrıldı. 

Rey Manaj Veda

Diğer yandan Manaj’a birçok kulüpten teklif geldiği ve Sivasspor Yönetimi'nin kısa süre içerisinde futbolcuyla ilgili kararını açıklayacağı öğrenildi.

“MANAJ'IN SÖZLEŞMESİ VAR”

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Kayserispor maçı sonrası Rey Manaj ile ilgili sorulan soruya şöyle yanıt verdi: "Belki sadece selam veriyordur, göndermeyebiliriz. Sözleşmesi var. Yönetim kurulumuz bakacak. Ekonomik anlamda Sivasspor camiamızı mutlu edecek bir teklif gelirse göndeririz.”

Bursaspor'un eski başkanı Kani Şen neden öldü? Bursaspor'un eski başkanı Kani Şen neden öldü?

Bir gazetecinin, “Rey Manaj maç sonu taraftarla vedalaştı. Bu konu hakkında neler söylersiniz?” sorusuna Uygun, “Belki selam veriyordur, göndermeyebiliriz. Sözleşmesi var. Yönetim kurulumuz bakacak. Rey Manaj gerçekten topa iyi vuran ve yeteneği olan bir futbolcu. Kendisine teşekkür ediyorum. Ekonomik anlamda Sivasspor camiamızı mutlu edecek bir teklif gelirse göndeririz. Zaten açıklamıştık. 15 milyon Euro’yu veren Manaj’ı alır demiştik” yanıtını verdi.