Ziraat Bankası’ndan rakiplerine dev çalım. Dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından biri olan Lionel Messi Ziraat’e transfer oldu. Süper yıldız, bankanın Bankkart ve Bankkart Mobil ürünlerinin tanıtım reklamlarında rol alacak. 

Ziraat Bankası, ödeme sistemleri teknoloji devi Mastercard ile işbirliği yaparak, dünya futbolunun büyük ismi Lionel Messi’yi Bankkart’ın yeni yüzü olarak seçti. Bu stratejik ortaklık sayesinde Messi, Ziraat Bankası’nın Bankkart ve Bankkart Mobil ürünlerinin sunduğu avantajları tanıtacak.

Üstelik ücretsiz!

Ziraat Bankası’ndan yapılan açıklamada, Mastercard’ın Lionel Messi ile global sponsorluk haklarına sahip olduğu ve bu hakları Türkiye’de Bankkart için ücretsiz olarak Ziraat Bankası’nın kullanımına sunduğu belirtildi. 

Açıklamada şöyle denildi: “Mastercard’ın değerli desteğiyle hayata geçen Bankkart-Lionel Messi iletişiminin, markamızın sunduğu avantajların farkındalığını artırmada önemli bir rol oynayacağına inanıyoruz. Türkiye’nin en büyük finansal markalarından biri olan Ziraat Finans Grubu’nun Bankkart markası ile dünya futbolunun efsanesi Messi’yi bir araya getiren bu işbirliği bizleri oldukça heyecanlandırıyor”. 

Amaç daha geniş kitlelere ulaşmak

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Ziraat Bankası, Bankkart markasıyla müşterilerine yenilikçi ve ayrıcalıklı bir deneyim sunarken, Mastercard'ın global sponsorluk haklarını elinde bulundurduğu değerlerinden biri olan Messi'nin global imajı aracılığıyla Bankkart ve Bankkart Mobil'in sunduğu avantajların daha geniş kitlelere ulaştırılması hedefleniyor.

Şimşek: Tek haneye ineceğiz Şimşek: Tek haneye ineceğiz

Ziraat Bankası açıklamasında; "Yakın zamanda müşterilerimize ulaşmaya başlayan ve sunduğu değer önerileri ile sektörde çok ayrı bir yer edinen yeni kart ürünümüz Bankkart Prestij ile daha da iyi seviyelere geleceğimize inanıyoruz. Lionel Messi ile olan Bankkart kampanyası için Mastercard'a teşekkür ediyoruz. Mastercard, Lionel Messi ile olan global sponsorluk anlaşmaları gereği ellerinde bulundurdukları hakları Türkiye'de, karşılıksız olarak Bankkart'ın kullanımına sundu” ifadeleri kullanıldı.

Editör: Elif Erbay