Sosyal medyada çektiği videolarla tanınan Rahel Pekcan vefat eden sevgilisin ardından yaptığı açıklamalarla merak konusu oldu. Birçok kişi tarafından merak edilen Rahel Pekcan kimdir, kaç yaşında, sevgilisi neden öldü sorularını sizler için cevapladık. 

Rahel Pekcan Kimdir?

Rahel Pekcan çoğunlukla TikTok'a ürettiği videolar ile tanınmakta. Makyaj yaparken anılarını anlattığı videolar ile tanınan fenomen "Cluba giderken yanına almanız gerekenler" videosuyla tanınırlığını arttırdı. Genç fenomen sevgilisiyle çektiği videolarla da biliniyordu. Erkek arkadaşının vefatının ardından çok hızlı bir şekilde yeni hayatına adapte olması takipçileri tarafından büyük tepki çekti. 

Mahsur kalan paraşütçü 7 saat sonra kurtarıldı! Mahsur kalan paraşütçü 7 saat sonra kurtarıldı!

Rahel Pekcan Sevgilisi Neden Öldü?

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin son sınıf öğrencisi olan Oğuzhan Emeç, İstanbul Beykoz'da motosikleti ile kaza yaparak hayatını kaybetti. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Emeç, bir elektrik panosuna çarptıktan sonra 100 metre sürüklendi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç, sevdiklerini yasa boğdu. Bu acı haberin ardından, Emeç'in sevgilisi Rahel Pekcan, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda, "Benim güzel sevgilim vefat etti" ifadelerini kullanarak üzüntüsünü dile getirdi.

Editör: Elif Erbay