Pungent 666 ve Jahrein olarak sosyal medyada tanına şahıslar Antalya'da gözaltına alındılar. Yaşanan olayla ilgili Antalya Emniyet Müdürlüğü konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Bazı basın yayın organları ile sosyal medya hesaplarında internet aracılığı ile müstehcen içerikli konuşmalar ve yayınlar yapıldığı haberlerinin yer alması üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur.

X (Twitter) isimli sosyal medya platformu üzerinden 'RockerpuckEvil' kullanıcı adı ve 'Pungent 666' rumuzu ile yöneticisi olduğu 'sohbet odası' başlıklı açık kaynaklarda yer alan canlı sohbet odasında toplumun genel ahlakına ve genel değer yargılarına uygun olmayan konuşmalar yapıldığı görülmüştür. Bahse konu konuşmalar incelendiğinde, RockerpuckEvil kullanıcı isimli Pungent 666 rumuzlu X hesabı kullanıcısının E.K. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir. Ayrıca 'Jahrein' isimli/rumuzlu kullanıcının Twitch isimli sosyal medya platformunda yaptığı canlı yayında benzer içerikli konuşmalar yaptığı görülmüş, yapılan incelemeler neticesinde 'Jahrein' isimli/rumuzlu kullanıcının A.S. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir. E.K. ve A.S. isimli şahıslar 12.09.2024 günü Emniyet Müdürlüğümüz Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimiz tarafından gözaltına alınarak haklarında; Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi'ne göre müstehcenlik suçundan işlem başlatılmıştır."

Pungent 666 neden gözaltına alındı?

Pungent 666 sosyal medya platformu X üzerinden "İncel sohbet odası" isimli bir sohbet odasında yaptığı iğrenç konuşmalardan dolayı gözaltına alındı. İleride bir kızı olursa onu cinsel istismara maruz bırakacağını sohbet odasında açıkça dile getiren şahıs sosyal medya üzerinden de büyük tepki çekti. Sosyal medyaya sızdırılan sohbet odasının o kaydı üzerine Antalya Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. 

Jahrein "Ahmet Sonuç" kimdir, neden gözaltına alındı?

Ahmet Sonuç, daha çok "Jahrein" adıyla bilinen, Türkiye’nin en popüler yayıncılarından biridir. Özellikle Twitch ve YouTube gibi platformlardaki yayınlarıyla tanınan Sonuç, sivri dili ve eleştirileriyle geniş bir kitleye hitap etmektedir. Ancak geçtiğimiz günlerde bir yayın platformunda sarf ettiği sözler, sosyal medyada büyük tepki topladı.

Resim

Bakan Şimşek açıkladı! Enflasyon o tarihte yüzde 17'ye düşecek.. Bakan Şimşek açıkladı! Enflasyon o tarihte yüzde 17'ye düşecek..

"Karımın kardeşi neyim oluyor? Baldız mı? Baldız olsa çoktan **. Baldızımı nasıl **?" şeklinde sözleriyle de öncesinde dikkat çekmişti.

Editör: Elif Erbay