Kraliyet ailesinden ayrılarak ABD'de yeni bir hayat kuran Sussex Dükü Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle, İngiliz gazeteci Mark Boardman'ın ileri sürdüğü iddialarla magazin dünyasının odak noktası haline geldi.

Milliyet’te yer alan habere göre, Boardman, Meghan Markle ile 2018 yılında dünya evine giren ve 2020'de Kraliyet görevlerini bırakan Prens Harry'nin İngiltere'deki eski yaşamına dönme arzusu taşıdığını öne sürdü ve ekledi: "Prens Harry'nin sosyal yaşamı son on yılda belirgin bir şekilde değişti. Üniversite arkadaşlarından uzaklaşmış görünüyor ve Birleşik Krallık'ta daimi bir ikametgahı yok. Londra'ya yaptığı ziyaretler sırasında genellikle otellerde kalıyor ve halkın karşısına çıkmaktan kaçınıyor. Kuşkusuz Prens Harry eski dostluklarını özlüyor."

"MEGHAN, HARRY'NİN İYİ YÖNÜNÜ ORTAYA ÇIKARMAK İSTİYOR"

Gazeteci, Meghan Markle'ın (42), Harry'nin (39) geçmiş yaşantısını arkasında bırakma arzusu nedeniyle hayal kırıklığına uğradığını da iddia etti.

Boardman, "Meghan, Harry'nin eski hayatını geri istemesinden dolayı hayal kırıklığı yaşıyor. Meghan, Harry'yi seviyor ve onun içindeki iyi yönü ortaya çıkarmak istiyor. Düşes, birlikte üstlenmeleri gereken roller konusunda çok net. İnsanlar, Prens'in medyanın istenmeyen ilgisine yol açabilecek eski parti yaşam tarzına geri dönmesi yerine, değişmiş bir Harry'ye tanık olmaya hevesliler" dedi.

'DÜŞES'İN İKNA EDİLMESİ ZOR OLACAK'

Harry'nin, 'çocukluk arkadaşlarıyla güçlü bağlarının' nedeniyle sürekli olarak memleketine dönmek istediğine inanan Boardman; Prens'in Meghan'ı 'Londra'da eski arkadaşlarıyla vakit geçirmeye, biraz erkek erkeğe zaman ayırmaya ihtiyacı olduğuna' ikna etmenin zor olabileceğini de düşünüyor.

"Gazeteci, "Harry'nin genç bir kalbi var, ama onu kontrol altında tutacak ve ona kim olduğunu ve ne yapması gerektiğini hatırlatacak birisi de var" diyerek şunları ekledi: Nihayetinde Prens, Londra'da yaşayacak bir yere sahip olmayı kesinlikle istiyor ve bu yerin Windsor'da ya da Buckingham Sarayı'ndaki dairelerden birinde, yani Kraliyet arazisinde olmasını arzu ediyor. Ancak bu muhtemelen gerçekleşmeyecek.

"LONDRA, HARRY'NİN TÜM GERÇEK ARKADAŞLARININ OLDUĞU YER"

Kızılordu Korosu’na protesto Kızılordu Korosu’na protesto

"Londra, Harry'nin tüm gerçek arkadaşlarının olduğu yer. Hollywood'da tanıdıkları kimse Prens'in arkadaşı değil. Ancak Meghan, Harry'nin kendisini desteklemek, çocuklarıyla vakit geçirmek ve hayatını yeniden düzeltmek için yanında olmasını istiyor."

İkili, bu iddialara dair sessiz kalmışken, bu haber dünyaca ünlü Sussex Dükalığı'nın evliliğinin bir kırılma noktasında olabileceği spekülasyonlarına yol açtı.