Kavak Yelleri Efe ile Deniz'i İbrahim Kendirci bir araya geldi Kavak Yelleri Efe ile Deniz'i İbrahim Kendirci bir araya geldi

Ekranların popüler isimleri Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, hayranlarını heyecanlandıran bir aşk hikâyesi ile gündeme geliyor. Ünlü çiftin, Eylül ayında evleneceklerini açıklaması, magazin dünyasında merak uyandırdı. Genellikle dizi sezonları sona erer ermez evlilik kararı alan oyuncular, bu dönemi yaz tatilinde yorgunluklarını atmak ve uzun bir balayı ile yeni hayatlarına başlamak için tercih ediyor.

Ancak Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın düğün tarihini Eylül’e ertelemesinin ardındaki neden, birçok kişiyi şaşırttı. Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, bu özel kararın ardında çok mutlu bir haber yatıyor: Pınar Deniz hamile!

Normalde bu yaz için bir düğün planı olmayan çift, aldıkları bu sevindirici haber sonrası düğün tarihini öne çekme kararı almış. Eylül ayında nikâh masasına oturmaya hazırlanan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, böylece bebeklerini kucaklarına almadan önce evliliklerini resmiyete dökmek istemiş gibi görünüyor.

Çiftin bu mutlu haberi, hayranları tarafından da büyük bir coşku ile karşılandı. Kendilerine şimdiden mutluluklar diliyoruz!
 

Editör: Elif Erbay