Amerikalı ünlü model Paris Hilton, 16 yaşındayken kaldığı yatılı tedavi merkezinde kendisine zorla ilaç verildiğini ve personel tarafından cinsel istismara uğradığını iddia etti.

Paris Hilton Istismar

The Hill gazetesinin haberine göre Hilton, Amerika Temsilciler Meclisinde düzenlenen "Çocuk Refahının Güçlendirilmesi ve Amerika'nın Çocuklarının Korunması" oturumuna konuk olarak katıldı.

Cüneyt Özdemir'den Hülya Avşar yorumu Cüneyt Özdemir'den Hülya Avşar yorumu

Paris Hilton Istismar Itirafı
Hilton, çocukların ve gençlerin yatılı tedavi merkezlerine yerleştirilmesinin yol açtığı zararı kişisel deneyimlerinden bildiğini söyleyerek o günleri anlattı.O dönemlere ilişkin Hilton, 

"Zorla ilaç verildi ve personel tarafından cinsel istismara uğradım. Şiddetli baskı gördüm ve koridorlarda sürüklendim, çırılçıplak soyuldum ve hücre hapsine atıldım" dedi.

Paris Hilton Itiraf


Hilton, bu süreçte ailesinin de manipüle edilerek kandırıldığını belirterek 

"Şu anda sesi olmayan çocukların sesi olmak için buradayım, bu komite onları korumak için iki partili çözümleri ileriye taşıma sorumluluğuna sahip" diye konuştu.

Paris Hilton Röportaj Verdi

Koruyucu aileye verilen çocukların "çocuk hapishanesi" gibi soğuk tesislerde büyümelerine izin verilmemesi gerektiğini vurgulayan Hilton, bu çocukların maruz kaldıkları muamelenin suç teşkil ettiğini belirtti.

Paris Hilton Cinsel Itiraf

Hilton, çocukların güvenli aile merkezlerinde büyümesi gerektiğini vurgulayarak,

"Eğer sistem içerisindeki bir çocuksanız sözlerimi duyun; Seni görüyorum, sana inanıyorum, neler yaşadığını biliyorum ve senden vazgeçmiyorum. Siz önemlisiniz, geleceğiniz önemli, güvende olmak ve desteklenmek için her fırsatı hak ediyorsunuz" ifadelerini kullandı.