ABD Hazine Bakanı: FED'in faiz kararı olumlu ABD Hazine Bakanı: FED'in faiz kararı olumlu

ÖİB'nin duyurusuna göre, Antalya'nın Alanya ilçesinde 3, Manavgat ilçesinde 1, Aydın'ın Didim ilçesinde 2, Kuşadası ilçesinde 1, Malatya'nın Battalgazi, Kırşehir'in merkez, Sakarya'nın Arifiye ve Yalova'nın Çiftlikköy ilçelerinde ise birer taşınmaz satışa sunulacak. Bu taşınmazlar için teklifler, belirlenen tarihlere kadar alınacak.

Son Tekli Verme Tarihi Ne Zaman?

Antalya'daki taşınmazlar için son teklif verme tarihi 30 Temmuz olarak belirlendi. Aydın'ın Didim ilçesi ve Malatya'daki taşınmazlar için son teklif verme tarihi ise 31 Temmuz. Diğer taşınmazlar için ise teklifler 1 Ağustos'a kadar kabul edilecek.

Taşınmazların ihale şartnamesi bedelleri 5 bin lira ile 25 bin lira arasında değişiyor. Geçici teminat bedelleri ise 1 milyon lira ile 30 milyon lira arasında değişiklik gösteriyor. İhaleler, pazarlık usulüyle gerçekleştirilecek ve birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfla teklifler alınacak.

İhalelere Katılım Koşulları Neler?

İhalelere katılmak isteyenlerin, her bir taşınmaz için ayrı ihale şartnamesi alarak ayrı ayrı teklif sunmaları gerekiyor. Tekliflerin ve ilgili belgelerin, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Ankara adresine başvuru yapılması isteniyor. İhalelere katılacak olan yatırımcılar için detaylı bilgi, Resmi Gazete'de yayınlanan duyuruda yer alıyor.

Editör: Elif Erbay