Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulüp ile AHL Pay arasındaki futbol takımı forma şort sponsorluğuna ilişkin RAMS Park'ta düzenlenen imza törenine katıldı. Özbek, İmza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ferdi İngiltere'de ilk golünü attı Ferdi İngiltere'de ilk golünü attı

Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi yolculuğuna başlayan Galatasaray için Başkanı Dursun Özbek taraftarlara merak etmeyin uyarısında bulunarak ''Taraftarımızla bir bütün olarak Şampiyonlar Ligi gruplarında yerimizi alacağız. Herkesin kıskanarak baktığı, başkalarının yıllardır yakınından geçemediği yerde olacağız." dedi.

Transferlerle ilgili de konuşan Özbek,  "Transfer döneminin sonuna kadar transferin içindeyiz. Eksiklerimizi, ihtiyaçlarımızı görüyoruz. 2025'teki hedefimiz Avrupa'da da başarılı olmak. Amacımız bu başarıyı getirecek takımı oluşturmak. Transfer sezonu devam ediyor. Kulüplerin yapısı her sezon değişiyor. Bu süreçte kaptanlıklarda değişiklikler yapılabiliyor. Galatasaray forması o kadar değerli ki bu formayı giyen herkes sahada sanki 11 kaptan var gibi Galatasaray'a hizmet etmelidir." açıklamasında bulundu.

Özbek aynı zamanda Muslera ve Abdülkerime gelen eleştirilere de yanıt verdi. Gelen eleştirilere katılmadığını belirten Özbek, "Muslera ve Abdülkerim bizi defalarca şampiyon yaptı. Muslera ve Abdülkerim'i bir maçlık performansla değerlendirmek yanlış.'' diye konuştu.

Editör: Uğur Kaçar