Dem'den CHP'ye ziyaret Dem'den CHP'ye ziyaret

Opel otomobil üretici öyle bir kampanya yaptı ki vatandaşların dikkatini çekmeyi başardı. Sıfır araba almak isteyenler bu otomobilleri araştırmaya başladı. Fiat Egea markasından bile daha uygun sıfır araba fırsatları sunuyor. Opel otomobil üreticisinin, Corsa, Astra ve Mokka gibi birçok farklı modeli bulurken, en çok dikkat çeken ve ön planda olan Corsa ve Astra modelleri olmaktadır. Yayımlamış oldukları güncel fiyat listesine göre Mokka modeli Fiat Egea modelinden bile çok daha uygun olduğu görüldü.

Opel Mokka Suv

Sıfır araç pazarında Opel’den dev kampanya

Sıfır araç pazarında Fiat otomobil üreticisi göze ve cebe hitap eden Egea modeli ile Türkiye’de büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. Fakat yeni yayımlanan güncel fiyat listesi ile Opel Mokka SUV, Fiat Egea modelinin önüne geçerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Fiat Egea Cross Limited 2024 model 1.5 T4 Hibrit 130 HP AT versiyonunun kampanyalı fiyatı 1 milyon 478 bin 900 TL olarak açıklandı. Opel Mokka 2023 model, 1.2 130 HP Bnezin AT8 versiyonu Elegance otomobil modelinin fiyatı ise 1 milyon 465 bin 900 TL olarak yayımlandı. Bu durumda Fiat Egea’dan bile daha uygun sıfır araç olarak anılan Opel Mokka 2024 yılına damga vurmayı başardı.

Opel Mokka Suv 2

Güncel fiyat listesini görmeden sıfır araç almayın!

Opel Mokka SUV modelinin Fiat Egea Cross Limited versiyonundan daha ucuz olarak yayımlanması ile her iki araç da büyük bir merak konusu oldu. Hem Opel Mokka hem de Fiat Egea Cross Limited 2024 yılı için güncel fiyat listesini vatandaşlara duyurdu. Bu fiyaların detaylarını resmi internet sitelerine girerek kolaylıkla incelemeniz mümkün. Adete bu fiyat listelerini incelemeden sıfır araç almayın dedirten bir kampanya yaptıklarını duyurdular. Hem Opel Mokka hem de Fiat Egea Cross güncel fiyat listesini incelemelisiniz dedirtti.

Gürcistan Araba Fiyatları 2024! Gürcistan Audi, BMW, Mercedes Fiyatları Gürcistan Araba Fiyatları 2024! Gürcistan Audi, BMW, Mercedes Fiyatları