26 yaşındaki Carly Sutherland Lawrence, OnlyFans platformunda yaptığı içeriklerle milyonlarca gelir elde eden bir fenomen olarak dikkat çekiyor. "Too Hot To Handle" adlı reality şovunun ikinci sezonunda yer almasıyla birlikte popülerliği artan Lawrence, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla gelirini yedi haneli rakamlara çıkarmış durumda. Ancak kazandığı parayı dikkatlice yöneterek, "Kafamın içinde meteliksiz gibi yaşıyorum" diyerek hayranlarını şaşırttı.

Sıla Türkoğlu alkollü araç sürerken yakalandı! Sıla Türkoğlu alkollü araç sürerken yakalandı!

Lawrence, sosyal medya üzerinden elde ettiği gelirle lüks bir yaşam sürdüğünü belirtiyor. Kendi evine aylık 6.000 dolar (yaklaşık 181 bin 195 TL) kira ödediğini söyleyen fenomen, iki yatak odalı Batı Hollywood dairesinde yaşıyor. Ayrıca, bu dairede bir buhar odası ve sauna bulunmasıyla ilgili olarak, "İkinci yatak odasını kendime ait giyinme odası olarak kullanıyorum" ifadelerini kullandı.

Parasını dikkatlice yöneten Lawrence, bazı konularda tasarruf yapmaya devam ettiğini ve kontrollü harcamalarına rağmen para biriktirmeyi başardığını belirtiyor. "Kafamın içinde meteliksiz gibi yaşıyorum. Para biriktirmemi sağlayan şey bu. Eğer cömert yaşarsam tüm paramı harcayacağım. Paranın bende bağımlılık yapacağını biliyorum. O yüzden hepsini harcamadan kontrollü gitmeye çalışıyorum" şeklinde konuşuyor. Lawrence, gelirini nasıl yönettiği ve tasarruf ettiği konusunda takipçilerine tavsiyelerde bulunarak dikkat çekiyor.