Gündem

Olimpiyat fenomeni milli atıcı Yusuf Dikeç'ten Elon Musk'a zor soru

Paris 2024'e damga vuran milli sporcu Yusuf Dikeç, yeni açtığı X hesabında fenomen olmanın tadını çıkarıyor. Dikeç, Elon Musk'ı İstanbul'a davet ederken zor da bir soru yöneltti.

Abone Ol

Türkiye'nin olimpiyat fenomeni, milli sporcu Yusuf Dikeç, X'e hızlı bir giriş yaptı. "Ekipmansız" atış yaptığı halde Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazandıktan sonra dünya gündemine oturan Türk atıcı Yusuf Dikeç, Cumartesi akşamı resmi X hesabını açtığını duyurmuştu.

Dikeç, bugün de X'in patronu Elon Musk'a "dis" attı. Milyarder iş insanını İstanbul'a davet eden milli sporcu, "Selam Elon, gelecekte Olimpiyatlarda robotların elleri ceplerinde madalya kazanabileceğini düşünüyor musun? Bunu kıtaların birleştiği kültür başkenti İstanbul'da konuşmaya ne dersin" ifadelerini kullandı.

Paylaşım saniyeler için binlerce etkileşim aldı. Fenomen atıcının X’ten önce sadece Instagram hesabı bulunuyordu.

Elon Musk'ın bile gündeminde

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Elon Musk da sosyal medyadaki Yusuf Dikeç fırtınasına kapılmıştı. İkilinin kısa süre içinde bir araya gelebileceği konuşuluyor.

“Türkiye, özel lensleri, göz kapağı veya kulak koruması olmayan 51 yaşındaki birini göndererek gümüş madalya aldı" ifadelerinin yer aldığı bir paylaşıma yanıt veren Musk, "Nice (güzel)" ifadesini kullanmıştı.