Özel hayatı ve sahne performansıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Hadise'nin ismi bu kez de Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'la anılmaya başladı.

Bir ara yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin'le adı anılan Hadise'nin öncesinde de Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşadığı söylentisi çıkmıştı. Hadise'nin adı şimdi de Okan Buruk'la anılıyor.

Hadise, Lucas Torreira ile aşk yaşadığı söylentisine "Evet, beni dinlemeye geldi. Lucas çok yakın arkadaşım. Zaten biliyorsunuz ben sürekli maça gidiyorum" şeklinde cevap vermişti.

İlayda Alişan ve Oğulcan Engin'den evlilik sinyali: Çifte alyans dikkat çekti! İlayda Alişan ve Oğulcan Engin'den evlilik sinyali: Çifte alyans dikkat çekti!

Okan Buruk formasıyla şarkı provası

Okan Buruk'la aşk yaşadığı ileri sürülen Hadise'nin geçen haftalarda Okan Buruk için çıkartılan özel tasarım tişört ile şarkı söylemesi, bu iddiaları daha da güçlendirdi.

"Hayat Oyunu" şarkısının provasını Okan Buruk formasıyla yapan şarkıcı Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens ve eşi Katrin Kerkhofs ile sık sık İstanbul'da vakit geçiriyor.

Hadise Oyunculuk Yapıyor

Okan Buruk 17 yıllık evliliğini bitirdi

Okan Buruk, 2007 yılında evlendiği ve 17 yıllık eşi Nihan Akkuş Buruk ile Şubat ayında yollarını ayırmıştı. Eski tarzından eser kalmayan teknik adamın hayatında yeni bir aşk olup olmadığı ise merak konusu olmuştu.