Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'nde Letonya temsilcisi RFS ile oynayacakları maç öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kasımpaşa maçı sonrası PFDK'ye sevk edilmesi hakkında değerlendirmelerde bulunan Okan Buruk, "Son günlerde ilginç olaylar yaşanıyor. Batshuayi'nin sevk edilmesi gerçekten dikkat çekici bir durum. Eğer hakemle bir diyaloğum olsaydı, muhtemelen bana kart gösterirdi. Edindiğim bilgilere göre, Beşiktaş ve Fenerbahçe yöneticilerinin bana ceza aldırmak için çaba sarf ettikleri iddia ediliyor. Ancak buna pek inanmıyorum. Hakemi tehdit edebilmem için onunla bir iletişim içerisinde olmam gerekir. Artık sahadaki her konuşma, PFDK'ya sevk edilme ihtimali taşıyacak. Burada aslında bu mesaj verilmeye çalışılıyor." ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı: "Bu sezon sistemi de devirerek şampiyonluğa koşacağız" Acun Ilıcalı: "Bu sezon sistemi de devirerek şampiyonluğa koşacağız"

"TFF'ye güveniyorum"

TFF'nin vereceği karara saygı duyacağını belirten Buruk, şunları söyledi:

Beni sahadan aldırmak isteyenlere de şunu söyleyeyim. Bizim taraftarımız da var. Bunun takipçisi olacağız. Bu başlıyorsa bunun devam etmesi lazım. Daha önce yapılmadı. Adam dövmeler, hakemi kamera önünde tehdit etmeleri gördük. Hepsinin gereğinin bundan sonra yapılacağını düşünüyorum. TFF'ye bu anlamda güveniyorum.

Editör: Ömer Göyce