Haber Merkezi

“Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı ve and içme polemiğinde her gün yeni iddialar gündeme geliyor. Son olarak MİT’in olay teğmenlerle ilgili inceleme yaptığı öne sürüldü.

Narin’in yengesi Hediye Güran tutuklandı! İşte Hediye yengenin ifadesi Narin’in yengesi Hediye Güran tutuklandı! İşte Hediye yengenin ifadesi

Bu arada olayın medyaya yansımasının ardından istifa ettiği bildirilen Kara Harp Okulu Bölük Komutanı Binbaşı M. ile ilgili bilgiye Samimi Haber ulaştı. Askeri kaynaklar Binbaşı M.’nin olay nedeniyle istifa etmediğini belirtiyor. Kaynaklar, “Başlayan tartışmalar neticesinde  bir binbaşının istifa ettiğine ilişkin iddialar tamamen mesnetsiz ve asılsızdır. Binbaşı M.,ailesinin başka şehirde olması nedeniyle aile bütünlüğünü sağlamak maksadıyla 15 yıl zorunlu hizmet yılını tamamlayarak kendi isteğiyle TSK dan ayrılmaya karar vermiştir. Tören sürecinde kanuni iznini kulllanmak maksadıyla izne ayrılmıştır. İstifasının anılan tartışmalarla ilgisi ve alakası yok” değerlendirmesinde bulundu.

Editör: Ercan Çankaya