Ünlü Sunucu Nur Viral,

''Biz iki kız kardeşim annem ve ben hayatın yükünü omuzlamıştık. Annem hemşirelik yapıyordu yani hem çalışıp hem de bizi büyüttü. Annem çalıştığı için okuldan eve gelirdim  bulaşık yıkardım evi toplardım hatta bizim mutfak tezgahı biraz yüksekteydi ayağıma tabure koyar öyle yıkardım.Mesela ilkokuldaydım evde yemek pişirirdim annem işten geldiğinde hep yüzünde bir sevinç olurdu ve ben annemin gözündeki o sevinci gördüğüm zaman çok mutlu olurdum. Amacım tamamen annemin yorulmamasıydı 

Nur Viral Armağan Çağlayan'ın "Şimdiki Aklım Olsaydı" Programına konuk oldu

Meslek hayatına başladığı yıllara değinen Nur Viral,

Seçmeler vardı ve ben büyük bir heyecanla ve özgüvenle başvurdum. Kallavi bir güfte söyledim ondan sonra beni işe aldılar aldırlar. Ben de koşa koşa eve gittim. Bizimkilere başardım radyo programcısı olacağım dedim ve annem benim kızım sunucu ola ola sunucu mu oldu diye kafasına patates bağladı. Beni yıllarca vazgeçirmeye çalıştı. Hatta bir gün beni karşısına alıp 'bak kızım zaman da geçiyor artık sen de belirli bir yaşa geldin artık bu heveslerini bırak kendine başka bir meslek bul' Hatta konservatuarı kazandım göndermedi ne yapacaksın şarkıcı mı olacaksın dedi. Hiçbir türlü anneme yaranamadım ama onu çok seviyorum.

Sonra televizyon hayatına girdim ilk sağlık programı ile başladım ki o zamanlar bu tarz programlar yapılmıyordu. Daha sonra çeşitli kanallara gitti. Bir dönem tartışma programı yaptım ve çok kısa sürdü nedeni benim güleç bir insan olmam. Çünkü televizyonculukta sunucu biraz da kaosu besler ama ben kavgayı üç günlük dünya ölüp gideceğiz ne gerek var diyerek durdurmaya çalışıyordum.  Sonra Hayatta Her Şey var programı oldu, bu program sayesinde ben annem tarafından onaylandım, bana tamam sen artık sunuculukta devam edebilirsin dedi.

Müge Anlı ne zaman başlıyor? Müge Anlı yayın tarihi belli oldu! Müge Anlı ne zaman başlıyor? Müge Anlı yayın tarihi belli oldu!