Nilsu Berfin Aktaş, güzellik ve başarılı performansıyla tanınan bir isim olarak öne çıkıyor. Son olarak rol aldığı yeni dizi için imajını güncelleyen ünlü oyuncu, Sevgililer Günü'nde beklenmedik bir aşk bombası patlattı. Sosyal medya hesabından geceye dair paylaşımlar yapan Aktaş, ilişkisinin ipuçlarını takipçileriyle paylaştı.

Selin Şekerci corona virüse yakalandı Selin Şekerci corona virüse yakalandı

Özellikle Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı Gökçe karakteriyle büyük bir hayran kitlesi edinen Nilsu Berfin Aktaş, başarılı kariyeriyle sık sık gündeme geliyor.

Özel hayatıyla da dikkat çeken Aktaş, Sevgililer Günü'nde yeni aşkını açıkça ortaya koydu. Gecenin detaylarını paylaşan Aktaş'ın ünlü rapçi ile bir ilişki içinde olduğu ortaya çıktı.

Nilsu Berfin Aktaş, herhangi bir etiket kullanmadan paylaşımlarını yaparak önce kendisine gelen gülleri, ardından da romantik bir kutlama masasını takipçileriyle paylaştı.

İlişkilerinin resmiyete dökülmesini sağlayan bir fotoğraf ise aşk bombasını patlattı. Aynı fotoğrafı, "Babalar sözünü tutar" notuyla paylaşan rapçi Blok3, yani Hakan Aydın da ilişkilerini duyurmuş oldu.

Ünlü isimlerin bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu ve takipçilerinden 'Hayırlı olsun' mesajları yağdı.