İlk kez 1953 yılında vizyona giren bu efsanevi film, 29 Mart'ta Netflix platformunda yayınlanacak. Yönetmen koltuğunda Henri-Georges Clouzot'un oturduğu orijinal yapım, son 50 yılın en iyi gerilim yapımlarından biri olarak kabul ediliyor.

Yeniden çekilen versiyonun fragmanı Netflix tarafından yayınlandı ve bu kez tehlikeli bir arazide nitrogliserin taşıyan dört kişilik bir ekibi konu alıyor. Netflix'in açıklamasına göre, "Uzman bir ekip, ölümcül bir patlamayı önlemek için nitrogliserin yüklü iki kamyonu tehlikelerle dolu çölden geçirmek için sadece 24 saate sahiptir."

Orijinal filme sadık kalarak, hikaye aynı temel unsurları içeriyor ancak görsel efektlerdeki gelişmelerle daha fazla aksiyon vaat ediyor. Franck Gastambide, Alban Lenoir ve Ana Girardot gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı kadro da dikkat çekiyor.

1953 yapımı orijinal film, para, açgözlülük ve insanların birbirine olan güvenini konu alıyordu. Orijinal yapımın Fransızca olduğunu ve IMDb'de 8,2 puan aldığını belirtelim. Netflix'in bu uyarlaması, orijinalin gerilim dolu sahnelerini modern izleyiciye nasıl sunacak, merak konusu. 29 Mart'ta Netflix'te yayınlanacak olan film, şimdiden büyük bir ilgiyle bekleniyor.

Cadı  en çok izlenen film oldu Cadı en çok izlenen film oldu