Ünlü komedyenin sevgilisi Necla Karahalil "Rakıdan önce en sevdiğim içki viski " diyerek viski kadehi paylaştı. Karahalil ayrıca kendisine sosyal medya üzerinden sorulan Cem Yılmaz ile sevgili misiniz sorusuna , kendisinin ve ünlü komedyenin baş harflarinin olduğu deniz kenarında kumlara yazılan fotoğrafı paylaşarak " Yok bir şey ya sadece eniştenizle buldumcuk olduk o kadar " diyerek aşklarını ilan etmeyi ihmal etmedi. 

Derya Alabora ve Uğur Yücel 30 yıldır boşanamadı! Derya Alabora ve Uğur Yücel 30 yıldır boşanamadı!

necla karahil cem yılmaz
DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre filmleri ve gösterileriyle Türkiye'de komedi dünyasının önemli isimlerinden Cem Yılmaz'ın bu kez sevgilisi ramazanda içki kadehi paylaştı. Ramazan'ın ilk günü sosyal medya hesabından içkili paylaşım yapan Cem Yılmaz'dan sonra bu kez yeni sevgilisi Necla Karahalil içkili paylaşım yaptı. Cem Yılmaz, Ramazan'ın ilk günü yaptığı küfürlü paylaşım nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olurken, sevgilisi Karahalil'inde paylaşımı tepkilere neden oldu. Bir çok kişi içkili paylaşımı görünce " Cem Yılmaz kendisi gibi birini bulmuş" yorumunu yaptılar. 

cem yılmazın sevgilisi necla karahil içki kadehi paylaştı
" Eniştenizle buldumcuk olduk o kadar "

Öte yandan Necla Karahalil  kendisine sosyal medya üzerinden sorulan Cem Yılmaz ile sevgili misiniz sorusuna , kendisinin ve ünlü komedyenin baş harflarinin olduğu deniz kenarında kumlara yazılan fotoğrafı paylaşarak " Yok bir şey ya sadece eniştenizle buldumcuk olduk o kadar " diyerek sevgili olduklarını herkese duyurdu.