ÜNSAL ERGEL / ANKARA

Sakarya'daki fabrika patlamasında 1 kişi hayatını kaybetti Sakarya'daki fabrika patlamasında 1 kişi hayatını kaybetti

21 Ağustos tarihinden bu yana kayıp olan Narin Güran'ın cesedi sabah saatlerinde bir çuvalın içinde bulunmuştu.

19 gündür aranan ve bugün cansız bedenine ulaşılarak tüm Türkiye'yi yasa boğan Narin Güran'ın adli tıp ön raporuna Samimi Haber ulaştı. Raporda yürek sızlatan ayrıntılar yer aldı.

Boynunda 3 yerde kırık 

Narin Güran'ın 8 saat süren otopsi işlemlerinin ardından, 22.00'da yazılan ön raporda yer alan bilgiye göre boynunda boğma izlerine rastlandığı, sol diz kapağında ve boynundaki 3 yerde kırık olduğu tespit edildi.

İlk incelemelere göre Narin'in boğularak öldürüldüğü düşünülüyor.

Öte yandan küçük kızın 15 gün boyunca suda kaldığı ise raporda yer alan bilgiler arasındayken vücudunda ateşli silah ve kesici alet izine rastlanmadı. 

Narin'in vücudundan alınan örnekler kimyasal, biyolojik ve patalojik inceleme için İstanbul Adlî Tıp Kurumu'na yönlendirildi.

Annesi dahil 24 kişi gözaltında

Son olarak soruşturma kapsamında 24 kişinin gözaltında olduğu belirtildi. 

Narin Güran cinayetiyle ilgili gözaltına alınanlar arasında annesi Yüksel Güran ile babası Arif Güran’ın yanı sıra, 3 amcası ile iki kardeşi de bulunuyor.

Cenaze aileye teslim edilmedi

Narin'in otopsisi tamamlandı. Cansız bedeni almak için gelen cenaze aracı boş gönderildi. Cenaze aileye teslim edilmedi.

Amca ve annenin Whats App kayıtları silindi

Yapılan incelemede Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran ve amcası Salim Güran arasındaki Whats App yazışmalarının silindiği ortaya çıktı. Ancak HTS kayıtlarında iki şahsın 21 Ağustos günü defalarca görüştüğü belirlendi.

Editör: Ömer Göyce