CHP Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül RTÜK'e şikayet edilen dizinin senaryosunu yazan ve başrolünü oynayan Yılmaz Erdoğan'a seslendi. Sarıgül;


"Bir süre baktık televizyonlarda vuran kıran mafya dizileri. Şimdi bakıyorum barlar, pavyonlar,inci taneleri. Sevgili Yılmaz Erdoğan seni çok ama çok seviyorum anlıyorsun değil mi" dedi. 

Yargı'dan final sürprizi Yargı'dan final sürprizi

Mustafa Sarıgül'den Yılmaz Erdoğan'a: Yılmaz Anladın Sen!

DurakMedya'da yer alan habere göre İnci Taneleri dizisi siyasetinde gündeminde. Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül haftalardır gündem olan İnci Taneleri dizisini eleştirdi. Diziyi izlediğini söyleyen Sarıgül,dizinin senaryosunu yazan Yılmaz Erdoğan'a  göndermede bulundu. Sarıgül;

'' Bir süre baktık televizyonlarda vuran kıran mafya dizileri. Şimdi bakıyorum barlar, pavyonlar,inci taneleri. Sevgili Yılmaz Erdoğan seni çok ama çok seviyorum anlıyorsun değil mi" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 'İnci Taneleri' dizisindeki dans sahnesini paylaşıp, dizideki Dilber karakterini kastederek "Babamdan kalan tarlayı sattım, sana Bolu'dan ev aldım. Türkiye'nin en güzel şehri Bolu'ya bekliyoruz" paylaşımı yapmıştı. Özcan, sosyal medyada tepkilere sebep olan paylaşımını bir süre sonra silmişti. 

Mustafa Sarıgül'den Yılmaz Erdoğan'a: Yılmaz Anladın Sen!

DSP eski Genel Başkanı Masum Türker  canlı yayınında Dilber'in dansını izlerken "Pavyonda böyle güzel kadınlar mı var?" sorusu stüdyodakileri kahkahalara boğmuştu.