Ünlü türkücü Keser'in " Orhan Gencebay iyi bir müzisyendir ama iyi bir ses sanatçısı değildir. Müslüm Gürses Türkiye'nin en lezzetli seslerinden biridir ama hayatımda dinlemedim çünkü kötü okuyor" sözlerine Müslüm Gürses'in yakın dostu ve yapımcısı Elenor Müzik'in sahibi Muhteşem Candan'dan tepki geldi. Candan " Bence halkın seçtiği ve yıllarca baş tacı ettiği iki büyük sanatçıya bu yorumu talihsiz bir açıklama  buluyorum" dedi. 

Metin Akpınar, Zeki Alasya  dostluğu hakkında Metin Akpınar, Zeki Alasya dostluğu hakkında

durak medya mustafa barış durak

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre Müslüm Gürses'in yapımcısı Elenor Müziğin sahibi Muhteşem Candan,Mustafa Keser'in rahmetli Müslüm Gürses için sarf ettiği sözlere tepki gösterdi. Candan " Mustafa Keser ustanın sanatına her zaman saygı duyarım. Bence halkın seçtiği ve yıllarca baş tacı ettiği iki büyük sanatçıya bu yorumu talihsiz bir açıklama  buluyorum. Hele hayatta olmayan bir sanatçı olan Müslüm Gürses'e söylenen bu sözleri esefle kınıyorum" dedi.

mustafa keserden sert sözler

Müslüm Gürses'in son klibini çeken yönetmen ve bestekar Veysi Akkaya'da Mustafa Keser'in sözlerine büyük tepki gösterdi. Akkaya " Yıllanmış duyguların  temelini yorumuyla renklendiren  Müslüm Gürses arabeksin babası tahtı köşkü bellli olan gönül fedakarı bir sanat yoldaşıydı. Mustafa bey biraz sanırım ayık gezmemiş hayatın sanat yolunda yıllanmış emektarlığı ile halkın gönüllerinde yer almış bir yorumcuya bu halde sözler söylemesi çok ayıp yakışmadı bir sanatçıya. Eserlerinden bahsedeceğine rahmetli olmuş birisinden konuşmak sanatçılığın adabına uymaz" dedi.